Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La presentació dels nous treballs discogràfics de Stay Homas i Verde Prato, aquest cap de setmana a l’Auditori de Girona

Amb les entrades exhaurides, Stay Homas actuarà a la Sala Montsalvatge aquest dissabte 2 de desembre en el marc de la gira de presentació “Homas”. El projecte Verde Prato tancarà el cicle “Descoberta” de l’Auditori de Girona el diumenge 3 de desembre amb el seu nou disc “Adoretua”.

Aquest cap de setmana, l’Auditori de Girona acollirà dues propostes amb projecció estatal de l’àmbit de les músiques modernes. Per una banda, el concert del grup català Stay Homas, amb totes les entrades exhaurides, que arriba a la Sala Montsalvatge aquest dissabte 2 de desembre en el marc de la gira de presentació del seu segon àlbum Homas. Per l’altra banda, Verde Prato presentarà aquest diumenge 3 de desembre el seu nou disc Adoretua, un espectacle que tancarà el cicle “Descoberta” de l’Auditori de Girona.

Ja fa tres anys que els Stay Homas van enamorar milions de persones de tot el món i es van guanyar el reconeixement d’artistes com Rubén Blades, Pablo Alborán, Alejandro Sanz o Michael Bublé. Aquest dissabte 2 de desembre, el grup creat pels músics Klaus Stroink, Rai Benet i Guillem Boltó tornarà a Girona en el marc de la gira de presentació del seu segon àlbum d’estudi titulat Homas, amb totes les entrades exhaurides. Un concert a la Sala Montsalvatge on la banda referent de l’escena estatal oferirà un repertori que deixarà empremta en la memòria i el cor dels i les oients. 

L’endemà serà el torn de Verde Prato, un projecte musical de neofolk despullat que posarà el punt final al cicle “Descoberta” de l’Auditori de Girona. L’alter ego d’Ana Arsuaga oferirà dalt de l’Escenari Montsalvatge la presentació del seu segon àlbum d’estudi Adoretua, amb cançons lliures i intimistes, i que recullen experiències personals i universals, com l’amor, l’erotisme, el desengany, la família o els somnis. Un disc lluminós que reconfirma l’evolució d’una artista única, que continua l’ascensió cap a un cel ple de matisos. Verde Prato compta amb un talent únic que emergeix d’una onada de cantautors que expressen la seva identitat mitjançant el poder de la veu. El seu primer disc, Kondaira eder hura (Plan B-rec, 2021) es va situar entre els millors d’aquell any. 

Durant el mes de desembre, la programació de l’Auditori de Girona comptarà amb els concerts de Joan Dausà (dissabte 9 de desembre); Les Suites per a violoncel de Bach amb Jean-Guihen Queyras (diumenge 10 de desembre); Rodrigo Cuevas (divendres 15 de desembre); El Messies Participatiu (dissabte 16 de desembre); Geriona (dissabte 23 de desembre); Festival de valsos i danses (divendres 29 de desembre) i Xiula (dissabte 30 de desembre).

Les entrades es poden adquirir al web de l’Auditori: www.auditorigirona.org

Tornar