Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona dona el tret de sortida al Nadal amb l’encesa de llums i la inauguració del mercat de la plaça de la Independència

L’acte ha comptat amb l’actuació musical de Jim, guanyadora de la segona edició del programa televisiu “Eufòria”.

Imatges del tret de sortida del Nadal

L’Ajuntament de Girona ha donat avui el tret de sortida al Nadal amb la tradicional encesa dels llums nadalencs de la ciutat i la inauguració del mercat de la plaça de la Independència. La Girona Marxing Band, que enguany celebren 10 anys, i la Colla de Gegantons de Girona han desfilat pels carrers de Girona fins a la plaça de Catalunya, on a les 18 h s’ha il·luminat l’arbre de Nadal. 
 
La vicealcaldessa de Girona i regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Gemma Geis i Carreras, ha estat l’encarregada d’encendre els llums de Nadal, després d’un breu parlament i acompanyada per la regidora de Treball, Raquel Robert Rubio. 

“Avui, amb la tradicional encesa de llums hem donat el tret de sortida a la campanya més gran feta mai fins ara per viure intensament el Nadal a la ciutat i promoure el comerç. Una programació que ha estat pensada perquè tothom, petits i grans, trobi un motiu per sortir al carrer, perquè se la senti seva i amb mirada de barri. Us convido a gaudir de les festes a través de la música, dels tallers, del coneixement del nostre patrimoni, de les cercaviles o de les xocolatades i dels mercats de Nadal com el que avui inaugurem. Tot un conjunt d’activitat per promoure la nostra ciutat i el comerç de proximitat. Posem alegria als carrers aquests dies i gaudim-los amb la família i els amics”, ha afirmat la vicealcaldessa Gemma Geis i Carreras. 
  
Tot seguit, ha tingut lloc l’actuació musical de Jim, guanyadora de la segona edició del programa televisiu Eufòria que ha aglutinat a desenes de persones. La cantant ha interpretat temes com Quan  somrius de Josep Thió, M’agrada el Nadal de la Dàmaris Gelabert i All I want for Christmas is you de Mariah Carey. 

La cercavila ha continuat després fins a la plaça de la Independència per inaugurar el Mercat de Nadal amb una xocolatada popular. El mercat està format per diferents parades de productes artesans nadalencs i de productes d’alimentació artesana. Aquest estarà obert fins al 5 de gener del 2024, de les 10.30 a les 21 h (els dies 25 i 26 de desembre i l’1 de gener romandrà tancat).

Web de Nadal
Tornar