Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’únic i exclusiu concert del trompetista Dave Douglas amb la Girona Jazz Project i l’actuació de Víctor Manuel en la gira del 75è aniversari, aquest cap de setmana a l’Auditori de Girona

El virtuós músic nord-americà presentarà la seva obra per a big band el diumenge 12 de novembre, amb la Girona Jazz Project. El cantautor Víctor Manuel arriba a la Sala Montsalvatge el divendres 10 de novembre en format banda en el marc de la gira “La Vida en Canciones – El escenario lo cura todo”

Aquest cap de setmana, l'Auditori de Girona acollirà dues actuacions destacades d'àmbit estatal i internacional. Per una banda, el divendres 10 de novembre, el cantautor asturià Víctor Manuel farà parada a Girona en el marc de la gira per celebrar els seus 75 anys. Per altra, el diumenge 12 de novembre, el virtuós trompetista Dave Douglas oferirà un únic i exclusiu concert a Girona, juntament amb la Girona Jazz Project. Les entrades es poden adquirir al web de l'Auditori: www.auditorigirona.org.

El divendres 10 de novembre, a les 20 h, el reconegut cantant Víctor Manuel actuarà a la Sala Montsalvatge en el marc de la gira del 75è aniversari, anomenada La Vida en Canciones - El escenario lo cura todo. L'artista asturià presentarà en format banda un repertori que pretén abraçar, resumir i recordar tots aquests anys de cançons i carretera. El públic podrà escoltar títols emblemàtics com Soy un corazón tendido al sol, Solo pienso en ti, Quiero abrazarte tanto, Como voy a olvidarme o Planta 14, entre molts d'altres.

Reconegut com una figura indispensable de l'escena jazzística de Nova York, el virtuós trompetista Dave Douglas oferirà un únic i exclusiu concert a Girona el diumenge 12 de novembre, a les 18 h. Una actuació en què desgranarà la seva obra per a big band, gràcies a la implicació de la Girona Jazz Project, orquestra resident de La Marfà - Centre de Creació Musical.

Alternant la seva faceta de trompetista virtuós i compositor en recerca permanent, Douglas s'ha fet conegut per la seva amplitud estilística i una nodrida cartera de projectes amb artistes com Joe Lovano, Uri Caine, Joey Baron, Bill Laswell i Jeff Parker, entre molts d'altres.

Xerrada prèvia amb Pere Pons

Una hora abans de l'actuació del novaiorquès Dave Douglas, i en el marc del projecte "Auditori Obert", es durà a terme una xerrada prèvia amb el crític musical, periodista i programador especialista en jazz, Pere Pons. L'activitat tindrà lloc a les 17 h a la Sala Petita, és gratuïta i està oberta a totes les persones assistents del concert.

Durant el mes de novembre, la programació de l'Auditori de Girona també comptarà amb els concerts del duet XY (divendres 17 de novembre); Juno (dissabte 18 de novembre); Emociona't amb la SCCC (divendres 24 de novembre, dissabte 25 de novembre i diumenge 26 de novembre), i 2 Princeses Barbudes (diumenge 26 de novembre). Les entrades es poden adquirir al web de l'Auditori: www.auditorigirona.org.

Tornar