Header: Cultura

Cultura

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El concert de Rosario a l’Auditori de Girona s’ajorna al dissabte 26 de febrer

S’ha posposat el concert previst per al dissabte 5 de febrer a causa d’un positiu per Covid en un membre de l’equip de l’artista. El diumenge 6 de febrer The Tyets porten el seu “Animalari urbà” a l’Auditori de Girona, amb els cantaires del cor de La Bressola de la Catalunya Nord i les entrades exhaurides.

El concert de Rosario previst per aquest dissabte 5 de febrer a les 20 h a l’Auditori de Girona es posposa a causa d’un positiu per Covid en un membre de l’equip de l’artista. Les entrades adquirides fins ara seran vàlides per a la nova data, el dissabte 26 de febrer. 

Esprement a fons la irresistible barreja de rumba, flamenc, reggae, balades i pop que, anys enrere, ella mateixa va batejar com a gypsy-funky, Rosario oferirà les cançons del seu darrer treball, Te lo digo todo y no te digo na, el pròxim 26 de febrer a la Sala Montsalvatge. Un disc fresc, vibrant i ple d’energia, el primer en cinc anys, en el qual empeny la rumba cap a una nova dimensió i en què les lletres advoquen per la comprensió i la solidaritat en temps de crisi.

Les entrades adquirides fins ara seran vàlides per a la nova data, i en cas de no poder assistir-hi, cal escriure un correu electrònic a taquilles@auditorigirona.org abans del dilluns 14 de febrer per demanar la devolució.

L’animalari urbà de The Tyets

El duet The Tyets, autors d’èxits d’Els Amics de les Arts o Los Manolos, uneixen forces amb les escoles La Bressola de la Catalunya Nord a la proposta familiar Animalari urbà, que es podrà veure aquest diumenge 6 de febrer a les 12 h a l’Auditori de Girona. Dotze poemes musicats del poemari Animalari d’Enric Larreula sobre animals de tota mena, en un acte de celebració de la diversitat. Una festa per conèixer els amics animals de The Tyets, com el Ratolí, el Porc, el Lleó o la Girafa, que ja comptarà amb les veus dels infants del Cor de La Bressola. Les entrades per a aquest concert, que tindrà lloc a la Sala de Cambra, estan exhaurides. 

Més informació
Tornar