Header: Casals d'estiu

Casals d'estiu 2021

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2021

Activitats d'estiu per a infants i joves 2021

Inscripcions tancades

Amb motiu de la situació que ha provocat la COVID-19 els preus que es mostren tenen aplicat un 25% de descompte per a empadronats a la ciutat de Girona. Per als no empadronats a Girona no s’aplicarà aquest descompte i els preus definitius apareixeran a la carta de pagament. Si voleu podeu consultar els preus a l'apartat del web de pagaments.

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dona suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

 

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Cinema i... acció! Taller de realització cinematogràfica!

Fundació Museu del Cinema Tomàs Mallol

Codi:032
Temàtica:Artístic
Edat:14–17 anys (2007–2004)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:Museu del Cinema
Vols convertir-te en cineasta? Vols formar part de l'equip de realització d'una pel·lícula? Participa en aquest taller, hi podràs fer el teu propi curtmetratge i estrenar-lo en una sala de cinema perquè tothom pugui veure el teu treball. Durant el mes de juliol, amb l'ajuda de professionals de l'audiovisual, decidiràs una idea, escriuràs el guió, interpretaràs els personatges, dirigiràs seqüències i finalment protagonitzaràs l'estrena d'un curtmetratge fet per tu i la resta de participants. Un mes per entendre, gaudir i participar de totes les fases de producció de la creació cinematogràfica.
Preus mensuals De l'1 al 30 de juliol
ConceptePreu
Horari de 10 a 14 h149 €

Dates: De l'1 al 30 de juliol. Horari: només matins, de 10 a 14h. Places: 20. Accés amb: línia 6, 7 i 11 de bus a cinc minuts del casal i parada 3 de Girocleta