Header: Casals d'estiu

Casals d'estiu 2021

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2021

Activitats d'estiu per a infants i joves 2021

Inscripcions tancades

Amb motiu de la situació que ha provocat la COVID-19 els preus que es mostren tenen aplicat un 25% de descompte per a empadronats a la ciutat de Girona. Per als no empadronats a Girona no s’aplicarà aquest descompte i els preus definitius apareixeran a la carta de pagament. Si voleu podeu consultar els preus a l'apartat del web de pagaments.

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dona suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

 

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal Pericot

Agrupament Escolta i Guia Pare Claret

Codi:021
Temàtica:Lleure
Edat:4–12 anys (2017–2009)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:Escola Pericot
Les activitats que oferim estan relacionades molt directament amb el món escolta i les seves vessants educatives. Així doncs, volem crear i desenvolupar un espai on l’infant aprengui noves formes de fer, de viure i n’adquireixi un aprenentatge positiu i amb un resultat de qualitat.Per a la realització del casal es marcarà un centre d’interès que permetrà establir continuïtat entre les diferents activitats realitzades, tant jocs com tallers. A més, es realitzarà una petita excursió un cop a la setmana, la qual s’adaptarà a les característiques i condicions de cada grup d’edat i que permetrà el contacte amb la ciutat per tal de conèixer-la una mica més.
Preus mensuals De l'1 al 30 de juliol
ConceptePreu
Horari de 9 a 13 h102 €
Horari de 9 a 13 h i de 15 a 17 h149 €
Servei de menjador136 €
Servei despertador (de 8 a 9 h)45 €

Dates: De l'1 al 30 de juliol. Places: 90. Accés amb: línia 7 i 11 de bus.