Header: Casals d'estiu

Casals d'estiu 2021

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2021

Activitats d'estiu per a infants i joves 2021

Inscripcions tancades

Amb motiu de la situació que ha provocat la COVID-19 els preus que es mostren tenen aplicat un 25% de descompte per a empadronats a la ciutat de Girona. Per als no empadronats a Girona no s’aplicarà aquest descompte i els preus definitius apareixeran a la carta de pagament. Si voleu podeu consultar els preus a l'apartat del web de pagaments.

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dona suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

 

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal Som Cultures!

Associació Cultura S/N de Girona

Codi:015
Temàtica:Lleure
Edat:4–12 anys (2017–2009)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:Escola Pla de Girona
El Casal Som Cultures! ofereix una activitat educativa de lleure per tal de descobrir les diferents cultures que ha tingut Catalunya al llarg dels anys. La cultura catalana és un conjunt de moltes altres que han anat passant pel territori, que han evolucionat creant al final una identitat única. Al casal s'explicarà d’una manera divertida i lúdica totes les cultures que han passat, passen o poden passar per el territori català. Sense deixar de banda la nostra cultura catalana que en serà el fil conductor. Al casal es descobrirà algunes de les cultures i els seus trets característics més rellevants. L'objectiu es fer veure als nens/es la importància de la cultura catalana a través de conèixer les altres cultures.
Preus mensuals De l'1 al 30 de juliol
ConceptePreu
Horari de 9 a 13 h102 €
Horari de 9 a 13 h i de 15 a 17 h149 €
Servei de menjador136 €
Servei despertador (de 8 a 9 h)45 €

Dates: De l'1 al 30 de juliol. Places: 90. Accés amb: línia 1 i 11 de bus a tres minuts del casal i parada 10 de Girocleta