Header: Casals d'estiu

Casals d'estiu 2021

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2021

Activitats d'estiu per a infants i joves 2021

Inscripcions tancades

Amb motiu de la situació que ha provocat la COVID-19 els preus que es mostren tenen aplicat un 25% de descompte per a empadronats a la ciutat de Girona. Per als no empadronats a Girona no s’aplicarà aquest descompte i els preus definitius apareixeran a la carta de pagament. Si voleu podeu consultar els preus a l'apartat del web de pagaments.

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dona suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

 

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal Infantil i Adolescents de Girona Est

Associació d'Iniciatives Socials Vitrall

Codi:008
Temàtica:Lleure
Edat:4–14 anys (2017–2007)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:Escola Vila-roja
El casal infantil i adolescent de Girona Est ofereix una programació lúdica per tal que els infants gaudeixin a partir del lleure socioeducatiu, oferint activitats que fomentin aprenentatges i experimentacions per tal de potenciar la creativitat i personalitat dels i les infants.
Preus mensuals De l'1 al 30 de juliol
ConceptePreu
dilluns, dimecres i dijous de 9:30 a 13h / dimarts de 9:30 a 13h i de 14:30 a 17:30h / divendres de 9:30 a 18:30h149 €

Dates: De l'1 al 30 de juliol. Places: 60. Accés amb: línia 6 de bus