Header: Casals d'estiu

Casals d'estiu 2021

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2021

Activitats d'estiu per a infants i joves 2021

Inscripcions tancades

Amb motiu de la situació que ha provocat la COVID-19 els preus que es mostren tenen aplicat un 25% de descompte per a empadronats a la ciutat de Girona. Per als no empadronats a Girona no s’aplicarà aquest descompte i els preus definitius apareixeran a la carta de pagament. Si voleu podeu consultar els preus a l'apartat del web de pagaments.

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dona suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre als infants i joves gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

 

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal Respirem Cultura Popular

AMPA CEE Font de l'Abella

Codi:040
Temàtica:Educació especial
Edat:4–17 anys (2017–2004)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:CEE Font de l'Abella
El casal Respirem Cultura és una descoberta al voltant de les expressions de cultura popular que existeixen a la comarca. Està pensat per persones amb NEE i es treballarà amb ràtios molt baixes i de forma individualitzada, buscant una continuïtat en la metodologia i la feina realitzada durant el curs escolar. Tindrem contacte amb les associacions de cultura popular per tal de poder viure de primera ma el què és portar un capgròs o enfilar-se en un castell. L'objectiu del casal serà acompanyar al Tarlà per organitzar la Festa Major i evitant que ens visiti el Senyor Ruixat. Bona Festa Major!
Preus mensuals De l'1 al 31 de juliol
ConceptePreu
Horari de 9 a 17 h (inclou dinar)450 €

Dates: De l'1 al 31 de juliol. Places: 30. Inscripcions: fxboix@gmail.com.