Header: Casals d'estiu 2022

Casals d'estiu 2022

Ruta de navegació

Casals d'estiu 2022

Activitats d'estiu per a infants i joves 2022

El període de preinscripció dels casals d’estiu serà del 19 d'abril al 2 de maig de 2022.
Per a qualsevol consulta contacteu amb programadevacances@ajgirona.cat

L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dona suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats i associacions de la ciutat. Aquest suport ha de permetre que infants i joves gaudeixin d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat. L’Ajuntament de Girona posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes les famílies.

Proxy Portlet

Cercador de casals

Mes
Durada
Temàtica
Any de naixement
Lloc

Casal de Joves de Fontajau

UNI Girona Club de Bàsquet

Codi:033
Temàtica:Formatiu
Edat:15–16 anys (2007–2006)
Període:Juliol
Durada:Mensual
Lloc:Pavelló Municipal Girona-Fontajau
Aquest casal ofereix als joves la possibilitat d' iniciar-se en el mon del lleure i de l'esport, adquirint competències i eines educatives a la vegada que es diverteixen i es relacionen amb altres joves de la mateixa edat. (Foto cedida per UNI Girona Club de Bàsquet)
Preus mensuals De l'1 al 31 de juliol
ConceptePreu
Horari de 9 a 13 h198 €
Servei de menjador181 €

Dates: de l'1 al 31 de juliol. Horari: de dilluns a divendres de 9 a 13h. Places: 30. Accés amb: Accés amb: línia 5 de bus a cinc minuts del casal i parada 1 de Girocleta. .