Header: Casals d'estiu 2022

Casals d'estiu

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La ciutat de Girona oferirà 49 casals d’estiu amb propostes i activitats diferents a infants i joves

El període de preinscripcions serà del 17 al 30 d’abril i s’oferiran un total de 3.174 places

Imatge d’un casal d’estiu del 2022 i el cartell d’enguany

La ciutat de Girona acollirà aquest estiu 49 casals amb propostes i activitats diferents per a infants i joves. Es duran a terme entre els mesos de juliol i agost i aniran a càrrec de 20 entitats i associacions de la ciutat. Entre tots els casals, s’oferiran 3.174 places. El període de preinscripcions serà del 17 al 30 d’abril, a través de la web d’inscripcions de l’Ajuntament de Girona. 

En concret, la programació de casals d’estiu està formada per 29 activitats de lleure educatiu, 9 casals esportius, 8 activitats artístiques, 1 casal formatiu i 2 casals d’educació especial que es realitzaran a les escoles i equipaments esportius municipals, així com als centres cívics, al Museu del Cinema i a la Casa de Cultura. Com a novetat, s’ha incorporat un nou casal de lleure esportiu a Pont Major i un altre a Vila-roja, i un casal per a joves de teatre musical.

Enguany, es consolida l’activitat de lleure educatiu per a infants d’entre 1 i 3 anys, la qual es realitzarà a les escoles bressol municipals de La Devesa i El Tren.  

En l’objectiu de Ciutat Educadora i d’Educació 360, l’Ajuntament de Girona vetlla per l’equitat educativa de tots els infants i joves de la ciutat implementant mesures que promoguin la igualtat d’oportunitats educatives fora de l’escola, com és el cas dels casals d’estiu, i és per això que un dels eixos del programa és la inclusió. El consistori disposa d’un pla per tal que tots els infants i joves puguin gaudir del lleure durant l’estiu en igualtat de condicions. Per afavorir l'equitat es duu a terme un sistema de preus amb 7 trams diferents, segons les condicions de cada família.

Per a més informació sobre l’oferta de casals d’estiu a la ciutat de Girona es pot consultar la pàgina web dels casals d’estiu

Tornar