Header: Casals d'estiu 2022

Casals d'estiu

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Joves dels casals d’estiu municipals reivindiquen la cura del planeta amb un grafit al parc de Domeny

Els nois i noies han pintat els lavabos públics d’aquesta zona verda de la ciutat.

Una vintena de joves dels casals d’estiu municipals han reivindicat la cura del planeta pintant el mòdul de lavabos públics del parc de Domeny de Girona. Els artistes formen part del casal de Joves Naturalistes de La Sorellona, una de les propostes naturalistes de l’oferta de casals d’estiu de l’Ajuntament de Girona.

La participació dels joves en el disseny i decoració d’aquest espai públic amb un grafit que reivindica la cura del planeta és la cloenda d’una de les activitats dels casals municipals de Girona.  Precisament la sostenibilitat és una de les línies de treball dels casals d’estiu organitzats pel consistori.

“L'educació i la pedagogia són clau de futur. Potenciar l'estima per l'entorn i la natura han de permetre una societat més justa amb el planeta que habitem”, ha assegurat el regidor d'Educació i Infància de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran, que ha posat l'accent en “l'educació formal i no formal com a espais de construcció col·lectiva per sensibilitzar i fer créixer els infants amb una mirada més respectuosa amb l'entorn natural”.

Aquest mes, l’Ajuntament de Girona, a través del Servei Municipal d’Educació, ha ofert un total de 7 casals: 3 de lleure; 2 de temàtica naturalista, com el de l’entitat La Sorellona; 1 d’esportiu, i 1 de formatiu. Les activitats es duen a terme seguint els protocols establerts pel PROCICAT amb l’objectiu d’evitar contagis de COVID-19, i han comptat amb 476 inscripcions. 

Tornar