Header: Els Químics Espai Jove

Els Químics Espai Jove

Xarxes: Joventut

Xarxes: Els Químics Espai Jove

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Estació Espai Jove acollirà aquest dijous la cinquena edició de la Fira de Voluntariat Internacional

La jornada comptarà amb la participació de 12 organitzacions centrades en projectes solidaris.

Imatge de l’edició del 2023 de la Fira

La cinquena Fira de Voluntariat Internacional tindrà lloc demà, dia 7 de març, de 17 a 19 h. Aquesta està organitzada per l’Ajuntament de Girona, a través del Servei de Mobilitat Internacional de L’Estació Espai Jove, i compta amb la col·laboració  de la Coordinadora d'ONG Solidàries. L’objectiu de la jornada és que les persones que hi assisteixin puguin obtenir informació i plantejar dubtes directament a les entitats que gestionen estades solidàries internacionals.

El format de la fira, horitzontal i proper, està pensat perquè el públic pugui moure’s lliurement per l’espai i compartir inquietuds, dubtes i experiències amb les diferents entitats, com també entre les diferents persones que han fet o volen fer estades a l’estranger. 

Aquesta nova edició comptarà amb la participació de 12 organitzacions. En concret, amb Eccit, entitat amb projectes al Marroc i Tanzània; Servei Civil Internacional, un moviment internacional que treballa per la cultura de la pau, la justícia global i la transformació social; Setem i Cocat, dues organitzacions especialitzades en camps de treball internacionals i voluntariat;  Soarpal, una entitat d’Arbúcies que treballa en projectes de cooperació amb Nicaragua; Children of Africa, una ONG que lluita per millorar l'educació, la salut i l'autonomia a pobles rurals de Kènia; l’organització CC ONG, amb diferents projectes d’accés a l’aigua, drets humans, educació i salut a Àfrica, Àsia i Amèrica; l’associació de cooperació pel desenvolupament de Bantandicori, amb un projecte al Senegal; l’associació Kemonïk, amb un projecte per a dones, infants i famílies supervivents de violència de gènere a Guatemala; l’associació Azahara, vinculada amb accions de cooperació al Marroc; Dagua ONGD, una associació amb projectes educatius i de salut a la ciutat de Buenaventura (Colòmbia), i NouSol, centrada en cooperació internacional en àmbits com ajuda humanitària, sensibilització, camps de treball, voluntariat i turisme responsable.

Com en les anteriors edicions, l’entrada és lliure i gratuïta per a tothom. Durant la jornada, l’equip tècnic de L’Estació també assessorarà les persones joves que tinguin intenció de viure una experiència de mobilitat internacional. Per la seva banda, la Coordinadora d'ONG Solidàries també donarà a conèixer la tasca de la seva entitat.

Tornar