Header: Els Químics Espai Jove

Els Químics Espai Jove

Xarxes: Joventut

Xarxes: Els Químics Espai Jove

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona organitza una hackató per idear projectes que ajudin a millorar la vida del jovent del sector de l’Esquerra del Ter

Es tracta de l’Hebe Hack que tindrà lloc demà, dia 18 de novembre, al Centre Cívic Ter de Girona i aplegarà al voltant de cinquanta participants

Imatge del cartell

L’Ajuntament de Girona, la Universitat de Girona i diferents entitats organitzen demà una hackató per idear projectes que ajudin a millorar la vida del jovent del sector de l’Esquerra del Ter. Es tracta de l’Hebe Hack que tindrà lloc al Centre Cívic Ter de Girona i aplegarà al voltant de cinquanta participants. 

"Hem de treballar estretament amb els i les joves de Girona, posant al seu abast totes les eines possibles, perquè són el futur de la nostra ciutat", afirma el regidor d’Esports i de Joventut de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran i Martínez.

Aquesta iniciativa neix en el marc del Projecte Hebe de la Universitat de Girona que està investigant com les comunitats afavoreixen l’empoderament de les persones joves. Un cop presentades les conclusions de l’estudi i amb l’objectiu de generar un impacte i un retorn al territori s’ha dissenyat l’Hebe Hack. La dinamització de la hackató anirà a càrrec de l’equip de L’Estació Espai Jove.

Aquest esdeveniment serà un espai de trobada i de treball col·laboratiu per idear projectes que afavoreixin, entre d’altres, la millora de l’ocupabilitat de les persones joves del sector, el foment d’hàbits saludables, la construcció d’itineraris formatius coherents, el relleu generacional de les entitats o la promoció d’una major conscienciació ambiental.

La hackató s’allargarà de les 15.30 a les 20.30 h. A les 20.30 h el Centre Cívic Ter obrirà les portes per a tothom qui vulgui anar a escoltar les presentacions finals dels projectes ideats al llarg de tota la jornada. Com a cloenda d’aquesta trobada també hi haurà les actuacions del grup de percussió Caixa de Trons de Girona i el duet de rumba catalana Acorde a Ti. 

De l‘Hebe Hack es calcula que sorgiran al voltant de deu propostes que quedaran publicades a la pàgina web del projecte i es podran desenvolupar i utilitzar lliurement amb el suport de personal tècnic de l’Ajuntament de Girona.

Tornar