Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona obre la convocatòria de subvencions per a projectes de cooperació internacional i sensibilització

La convocatòria estarà oberta fins al 19 d'agost de 2024

La Regidoria de Cooperació de l’Ajuntament de Girona ha obert el termini de presentació de sol·licituds per entitats gironines o amb arrelament a la ciutat que tinguin projectes de cooperació internacional al desenvolupament i educació per al desenvolupament o sensibilització a Girona. 

La convocatòria està dotada amb 170.000 euros. D’aquests, 130.000 euros estan destinats a projectes de cooperació internacional que treballen a països empobrits, i 40.000 euros estan destinats a projectes de sensibilització que es duguin a terme a la ciutat de Girona.  

La convocatòria, que restarà oberta fins al 19 d’agost de 2024, pretén donar resposta a la necessitat de finançament de les entitats sense afany de lucre que tinguin com a objectiu garantir l’accés als drets bàsics de les persones a països empobrits o del Sud global, i/o donar a conèixer les causes de les desigualtats globals, la promoció dels drets humans, el foment del consum responsable i de la cultura de pau. 

Més informació
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.