Header: Nadal

Nadal

Ruta de navegació

Regala Girona (títol) | Nadal

Regala Girona

Dona vida al comerç i la restauració de la nostra ciutat

Regala Girona - campanya de Nadal | Comerç

Campanya de Nadal

El sector del comerç, serveis i restauració arriba a final d’any amb greus problemes estructurals derivats de la crisi sanitària i les restriccions, que com a conseqüència d’aquesta s’han hagut d’adoptar, amb especial incidència en el sector de la restauració i alguns serveis, que han patit mesures més severes de tancament absolut en diferents moments, inclús l’actual.

La campanya de Nadal és “el ser o no ser” de moltes empreses del sector comercial. S’estima que en més del 20% de les empreses, la seva capacitat de supervivència dependrà d’una bona o mala campanya de Nadal, i és que en molts casos les vendes no recuperen nivells anteriors i, de fet, la despesa mitjana per persona està baixant.

Sota el lema "Regala Girona" s’ha volgut situar al mapa la ciutat de Girona com a centre comercial i de restauració. L’eslògan “Dona vida al comerç i la restauració de la nostra ciutat” pretén convertir el client en l’actor capaç de dinamitzar el consum local.


Aquest vídeo vol donar al client arguments de compra basats sobretot en la qualitat del producte. Darrere de la relació client-consumidor, a banda de persones, hi ha productes fets amb molta cura i dedicació i això es trasllada en cadascun dels cinc sentits: olfacte, vista, oïda, gust i tacte. 

Vídeo: Regala Girona | Nadal

Logos SOC + Generalitat + SEPE + UE. Fons Social Europeu - Iniciativa d'Ocupació Juvenil

  • Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC)
  • Generalitat de Catalunya
  • Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social - Servicio Público de Empleo Estatal
  • UE. Fons Social Europeu - Iniciativa d'Ocupació Juvenil