Header: Nadal

Nadal

Ruta de navegació

Regala Girona (títol) | Nadal

Regala Girona

Dona vida al comerç i la restauració de la nostra ciutat

Vídeo: Regala Girona | Nadal

Regala Girona | Nadal

L'objectiu d'aquesta campanya és posar en valor el rol de proximitat del comerç i restaurants de la ciutat i fomentar el consum de productes locals durant el Nadal. 

El sector del comerç, serveis i restauració arriba a final d’any amb greus problemes estructurals derivats de la crisi sanitària i les restriccions, que com a conseqüència d’aquesta s’han hagut d’adoptar, amb especial incidència en el sector de la restauració i alguns serveis, que han patit mesures més severes de tancament absolut en diferents moments, inclús l’actual.

La campanya de Nadal és “el ser o no ser” de moltes empreses del sector comercial. S’estima que en més del 20% de les empreses, la seva capacitat de supervivència dependrà d’una bona o mala campanya de Nadal, , i és que en molts casos les vendes no recuperen nivells anteriors i, de fet, la despesa mitjana per persona està baixant.

També la compra a distància ha crescut de forma important i és una acció habitual o esporàdica d'una gran majoria de compradors per a una gran majoria de compradors. Tot i així, a través del confinament molta gent ha vist la importància del comerç local: el seu rol en l’economia local, el seu rol social, urbà, etc, i s’ha detectat que per a un cert grup de compradors el vincle local, territorial i de proximitat ha esdevingut un element important per decidir la compra.

Per tot plegat, ara més que mai, cal posar en valor el rol de proximitat del comerç de Girona.

Cartell de la campanya

Sota el lema "Regala Girona" s’ha volgut situar al mapa la ciutat de Girona com a centre comercial i de restauració. L’eslògan “Dona vida al comerç i la restauració de la nostra ciutat” pretén convertir el client en l’actor capaç de dinamitzar el consum local.