Header: Campionat Funky

Campionat de Funky

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Unes 900 persones participaran en el 19è Campionat de Funky Hip Hop Ciutat de Girona

L'activitat es portarà a terme aquest diumenge, de 10 a 18 h, al Pavelló Municipal Girona-Fontajau.

El Pavelló Municipal Girona-Fontajau acollirà un any més el Campionat de Funky Hip Hop Ciutat de Girona. La prova, que enguany arriba a la dinovena edició, tindrà lloc aquest diumenge, dia 17 de març, de les 10 h a les 18 h. Està previst que hi participin unes 900 persones procedents de 18 escoles de ball.

L’activitat començarà amb la categoria més petita, la prebenjamina, i acabarà amb la categoria Professional, dirigida a professorat, i Prèmium, destinada a pares i mares. En total, les persones participants competiran en dotze categories diferents i hi haurà un total de 99 actuacions.

Les escoles de ball inscrites al Campionat procedeixen tant de Girona ciutat com d’altres poblacions, com Figueres, Riudellots de la Selva, Anglès o municipis de la demarcació de Barcelona.

Per poder assistir a l’activitat com a públic, es poden comprar entrades en línia mitjançant el web del campionat o a les taquilles del Pavelló el mateix diumenge a partir de les 8.30 h. Les entrades són numerades i l’aforament és de 3.100 persones.

L’Ajuntament de Girona organitza el Campionat a través del Servei Municipal d’Esports i compta amb la col•laboració de Veri – Aigües del Pirineu, Tukos, Flexfit, 397 Shop i Urban Classics.

Tornar