Header: Subvencions

Subvencions, beques i ajuts

Menú de navegació

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona obre una nova convocatòria dels ajuts a la contractació Girona Actua

Les sol·licituds es poden presentar a partir de demà i fins al dia 30 de juny.

L’Ajuntament de Girona ha obert una nova convocatòria dels ajuts a al contractació Girona Actua. El consistori destina 110.000 euros a l’edició d’enguany de les ajudes, que tenen un doble objectiu: facilitar la incorporació al món laboral de les persones en situació d’atur o que volen millorar la seva ocupació i fomentar el desenvolupament econòmic local.

El període de presentació de sol·licituds comença demà i finalitzarà el dia 30 de juny i s’hi poden presentar professionals autònoms/es, empreses, entitats sense afany de lucre o cooperatives amb domicili social, delegació o centre de treball ubicat al municipi de Girona o la seva àrea d’influència.

El programa preveu l’atorgament d’ajuts econòmics a empreses i entitats per a la contractació de persones en situació d’atur o treballadors i treballadores amb un contracte laboral en vigor d’un màxim de quinze hores setmanals, empadronades al municipi de Girona i que no hagin prestat serveis a l’entitat contractant durant l’any anterior a la data de contractació. 

La preselecció i proposta de les persones a contractar, es durà a terme per part del Servei Municipal d’Ocupació (SMO) i el període subvencionable és de 6 mesos.

Serà aplicable en contractes a partir de l’1 de gener del 2023 que tinguin una durada mínima de 6 mesos, sigui amb jornada completa o, com a mínim, mitja jornada segons el conveni col·lectiu d’aplicació. A més, s'exclouran els contractes en pràctiques i els fixes discontinus. La quantia de les subvencions és del 100% del salari mínim interprofessional, fixat en 1.080 euros/mes, per a contractes a jornada completa i del 50% (540 euros/mes) en el cas de contractes a jornada parcial.

Més informació
Tornar