Header: Setmana de la Felicitat

Setmana de la Felicitat

Fitxa - Centre Cívic Ter

Centre Cívic Ter

Dades de contacte:
C. Can Sunyer, 46
17007 - GIRONA
972 414 952
ccter@ajgirona.cat
www.girona.cat/ccivics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.
 

Xarxes: Centres cívics

Ruta de navegació

Presentació - Setmana de la Felicitat

La Setmana de la Felicitat

Del 7 al 31 de març de 2023

Què fas tu per no menjar-te el planeta?

El 2012 l’Assemblea General de les Nacions Unides proclama el 20 de març “Dia Internacional de la Felicitat” per reconèixer la rellevància de la felicitat i el benestar com a aspiracions universals dels éssers humans i la importància de la seva inclusió en les polítiques dels governs. El regne asiàtic de Bhutan des dels anys 70 mesura els nivells de felicitat dels seus habitants i considera aquest sentiment més important que el producte interior brut.

Des del 2014, a proposta del CAP Dr. Joan Vilaplana, diferents serveis, associacions i grups del Sector de l’Esquerra del Ter i de Sant Gregori ens vàrem sumar a aquesta iniciativa inspirats per la recomanació del Dr. Figueres “ser optimista i feliç genera salut”, any darrere any s’ha seguit treballant aquesta fita.

Aquest 2023 i sota el lema “Què fas tu per no menjar-te el planeta?” us proposem un seguit d’activitats de caire molt divers on el fil conductor serà l’alimentació sostenible i el comerç de Km 0 com elements indispensables en la nostra vida i la del futur del nostre planeta que ens pot aportar benestar i felicitat.

Volem acostar-nos al medi ambient des de l’alimentació i el comerç de proximitat... Què en sabem? Posem una mirada conscient? Podem aportar quelcom de forma individual i col·lectiva per a la seva cura, millorant així la nostra felicitat?

Aquest any us fem propostes molt diverses com tallers de cuina sostenible, una gimcana pel comerç de proximitat, una caminada pel ter, diverses xerrades que ens donaran mirades múltiples entorn de l’alimentació... exposicions, hora del conte, concerts... Un munt de propostes per a totes les edats en les que et convidem a participar.

Com sempre les entitats, serveis i associacions implicats en la proposta realitzen un seguit d’accions que tenen un impacte directe en la comunitat i en la seva felicitat. Consulteu-les a la web! 

Et convidem un any més a seguir les nostres propostes: web.girona.cat/setmanadelafelicitat

Ho organitza:

Associació de comerciants Sàbat-Domeny-Taialà, Associació Salsa Jove, Biblioteca Antònia Adroher, CAP Dr. Joan Vilaplana, Càritas, Interparroquial de Girona (Projecte ser gran en dignitat), Centre D’Acollida Oikia, Centre Cívic Ter, Centre Joan Suñer, Escola Domeny, Escola Taialà, Institut Carles Rahola, Llar de l’Amistat Oxalis i SBAS Taialà.

Hi participa:

Associació Galanthus, Associació Milfulles, AV de Domeny-Pla de Domeny i Taialà, AV Germans Sàbat, Associació Galanthus, Càritas Girona, Casal Gent Gran, Centre d’Acollida de Salut Mental del Gironés, Centre de Distribució d’Aliments, Taialà, Centre Obert Taialà, Centre de Formació UTE-Pils Resilis, Cía. Pep Lòpez, Col·lectiu de Remeieres i Remeiers Girona, Condis, El Celler de Can Roca, Eduard Massegur, Emilio Aguilar, Escola Bressol La Baldufa, Escola de Filosofia el Pou, Espai de les Dones, Farmàcia Corretger-Bovis, Farmàcia Dolors Brunsó, Farmàcia Elisabet Folch Rubau, Farmàcia Frigola-Campasol, Farmàcia Laura Ibañez Aviño, Farmàcia Nebot, FAVIBC, Fundació Mercè Fontanilles, Fundació La Roda, Fundació Oscobe, Fruites Masó Girona, Galp Costa Brava, Grup Anem a Caminar, Grup Intercanvi de Labors, Grup de teatre “A foc lent”, Grup Urbansketchers Girona, Josep Mª Carbó Teigeiro, Laura Natural, La brigada del Selebret, Nestlé, Grup Volunter, Projecte Pissarra del Ter, AFAs Escola Taialà, Escola Domeny, Escola Balandrau, INS Carles Rahola i Escola Bressol La Baldufa, Quim Casellas, Walla i diverses persones voluntàries de l’Esquerra del Ter.

Setmana de la Felicitat