Header: Setmana de la Felicitat

Setmana de la Felicitat

Menú de navegació

Fitxa - Centre Cívic Ter

Centre Cívic Ter

Dades de contacte:
C. Can Sunyer, 46
17007 - GIRONA
972 414 952
ccter@ajgirona.cat
www.girona.cat/ccivics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h.
Agost tancat.

Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de
9 a 13 i de 16 a 20 h.
Agost tancat.
 

Xarxes: Centres cívics

Ruta de navegació

Presentació - Setmana de la Felicitat

La Setmana de la Felicitat 2024

Del 13 al 22 de març de 2024

Jugar em fa feliç

El 2012 l’Assemblea General de les Nacions Unides proclama el 20 de març “Dia Internacional de la Felicitat” per reconèixer la rellevància de la felicitat i el benestar com a aspiracions universals dels éssers humans i la importància de la seva inclusió en les polítiques dels governs. El regne asiàtic de Bhutan des dels anys 70 mesura els nivells de felicitat dels seus habitants i considera aquest sentiment més important que el producte interior brut.

Des del 2014, a proposta del CAP Dr. Joan Vilaplana, diferents serveis, associacions i grups del Sector de l’Esquerra del Ter i de Sant Gregori ens vàrem sumar a aquesta iniciativa inspirats per la recomanació del Dr. Figueres “ser optimista i feliç genera salut”, any darrere any s’ha seguit treballant aquesta fita.

Aquest 2024 i sota el lema “Jugar em fa feliç!” us proposem un seguit d’activitats de caire molt divers on el fil conductor serà el joc i la felicitat.

Aquest any us fem propostes molt diverses com tallers de jocs en família, xerrades, activitats intergeneracionals entre gent gran i infants, exposicions, hora del conte... Un munt de propostes per a totes les edats en les quals et convidem a participar.

Com sempre les entitats, serveis i associacions implicats en la proposta realitzen un seguit d’accions que tenen un impacte directe en la comunitat i en la seva felicitat. Consulteu-les a la web! 

Et convidem un any més a seguir les nostres propostes: web.girona.cat/setmanadelafelicitat

Totes les activitats

Ho organitza:

Associació de comerciants Sàbat-Domeny-Taialà, Associació Salsa Jove, Biblioteca Antònia Adroher, CAP Dr. Joan Vilaplana, Càritas, Interparroquial de Girona (Projecte ser gran en dignitat), Centre D’Acollida Oikia, Centre Cívic Ter, Centre Joan Suñer, Escola Domeny, Escola Taialà, Institut Carles Rahola, Llar de l’Amistat Oxalis i SBAS Taialà.

Hi participa:

AFA Escola Taialà, AFA Escola Domeny, AFA Escola Balandrau, Associació Juvenil Salsa Jove, AV de Domeny-Pla de Domeny i Taialà, AV Germans Sàbat, Biblioteca Antònia Adroher, Caixa de Trons Girona, CAP Dr, Joan Vilaplana, Casal Gent Gran, Càritas Girona, Escola Bressol La Baldufa, Centre de Formació UTE-Pils Resilis, Centre Joan Suñer , Centre Obert Taialà, Centre Oxalis-Llars de l’amistat, Club de petanca Germans Sàbat, Eloy Martín, El Celler de Can Roca, Equip de Barcelona Futbol Sala, Eneida Ruscalleda, Escola Bressol La Baldufa, Escola Bressol La Baldufa, Escola de Filosofia el Pou, Espai de les Dones, FAVIBC, Fundació Oscobe, Grup Anem a Caminar, Grup Nova Gama, Grup taller de memòria, Grup Urbansketchers Girona, INS Carles Rahola, La Juganera, Projecte Pissarra del Ter, OIKIA i diverses persones voluntàries de l’Esquerra del Ter.

Setmana de la Felicitat