Header: Setmana de la Felicitat

Setmana de la Felicitat

Ruta de navegació

Visor: Setmana de la Felicitat

Setmana de la Felicitat

Presentació - Setmana de la Felicitat

Jugant soc feliç

El 2012 l’Assemblea General de les Nacions Unides proclama el 20 de març “Dia Internacional de la Felicitat” per reconèixer la rellevància de la felicitat i el benestar com a aspiracions universals dels éssers humans i la importància de la seva inclusió en les polítiques dels governs. El regne asiàtic de Bhutan des dels anys 70 mesura els nivells de felicitat dels seus habitants i considera aquest sentiment més important que el producte interior brut.

De del 2014, a proposta del CAP Dr. Jona Vilaplana, diferents serveis, associacions i grups del Sector de l’Esquerra del Ter i de Sant Gregori ens hem sumar a aquesta iniciativa inspirats per la recomanació del Dr. Figueres “ser optimista i feliç genera salut”.

Aquest projecte comunitari té cada any una temàtica que ens inspira, oferint any rere any diferents perspectives. Al 2014 va ser “Ser optimista i feliç genera salut”, al 2015 “La felicitat és dins teu”, al 2016 “La felicitat i el veïnatge”, al 2017 “La felicitat i les relacions intergeneracionals”, al 2018 “Emocions i felicitat”, al 2019 sota “Música i felicitat”. Aquest 2020 sota el lema “Jugant soc feliç” et convidem a participar en un seguit d’activitats diverses i gratuïtes amb l’objectiu de millorar els nivells de felicitat.
 

Ho organitza:

Àrea de Cultura i Joventut de l’ajuntament de Sant Gregori, Biblioteca Antònia Adroher, Càritas Interparroquial de Girona (Projecte ser gran en dignitat), Centre Cívic Ter, Centre Joan Sunyer, EAP Taialà, Escola Domeny, Escola Taialà, Institut Carles Rahola, Llar Oxalis (Llars Amistat), SBAS Taialà.

Hi participa:

Acadèmia de golf PGA Catalunya Resort, AFA Escola Balandrau, AFA Escola Domeny, AFA Escola Taialà, AFA IES Carles Rahola, Andrea Porcar, Àngel Daban,  Associació Cultural del Bèlit, Associació de Pensionistes i Jubilats Taialà, Associació Mmm'agrada, ATAGI, AV Germans Sabat, AV de Domeny-Pla de Domeny i Taialà, Barcelona Fútbol Taula, Bitlleres del Llèmena, Centre Obert de Taialà, Clara Garreta, Club de Petanca Germans Sàbat, Grup Excursionista Taialà, Cooperativa Argos, Consorci de Sant Gregori, Eloy Martin, Escola Balandrau, Escola Bressol La Baldufa, Escola de Filosofia el Pou, Espai de la Dona, FAVIBC i AV Fontajau 1-7, Farmàcia Corretger-Bovis, Farmàcia Dolors Brunsó, Farmàcia Elisabet Folch Rubau, Farmàcia Frigola-Campassol, Farmàcia Laura Ibáñez Aviñó, Farmàcia Nebot, Fina,  Fundació Oscobe, Gra de Sorra, Grup de Cant Casal de la Gent Gran Taialà, Grup d’Intercanvi de Labors, Institut Vall de Llémena, Isabel Piñeiro, Joan Riera Roura, Josep Mª Carbó Teigeiro, La Juganera, Ojos Pardos, Programa Joves en Acció, Projecte Àmbar, Punt de Trobada Jove Taialà, Restaurant Girum, Associació Juvenil Salsa Jove, Ume Uniço Musical-Eiximenis,  i diverses persones voluntàries de l’Esquerra del Ter.

Setmana de la Felicitat