Header: Setmana de la Felicitat

Setmana de la Felicitat

Fitxa - Centre Cívic Ter

Centre Cívic Ter

Dades de contacte:
C. Can Sunyer, 46
17007 - GIRONA
972 414 952
ccter@ajgirona.cat
www.girona.cat/ccivics

Horari d'obertura:
De dilluns a divendres de 9 a 22 h
Dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 21 h

Horari d'informació:
De dilluns a divendres de 9 a 13 h i de 16 a 21 h

Horari d'estiu:
De dilluns a divendres de
9 a 13 h i de 15 a 20 h.
Dissabtes s'obrirà en funció de la programació. Agost tancat.
Els horaris poden ser modificats segons necessitats del centre cívic.

Horari de Nadal:
Dilluns 21 i dimarts 22 de desembre, de 9 a 20 hores 
Dimecres 23 de desembre, de 9 a 18 hores
Tancat els dies 28, 29 i 30 de desembre i 4 i 5 de gener 
Dijous 7 i divendres 8 de gener, de 9 a 15 hores

Xarxes: Centres cívics

Ruta de navegació

Presentació - Setmana de la Felicitat

La Setmana de la Felicitat

Del 18 de març al 10 d'abril

Què fas tu pel medi ambient?

El 2012 l’Assemblea General de les Nacions Unides proclama el 20 de març “Dia Internacional de la Felicitat” per reconèixer la rellevància de la felicitat i el benestar com a aspiracions universals dels éssers humans i la importància de la seva inclusió en les polítiques dels governs. El regne asiàtic de Bhutan des dels anys 70 mesura els nivells de felicitat dels seus habitants i considera aquest sentiment més important que el producte interior brut.

Des del 2014, a proposta del CAP Dr. Joan Vilaplana, diferents serveis, associacions i grups del Sector de l’Esquerra del Ter i de Sant Gregori ens vàrem sumar a aquesta iniciativa inspirats per la recomanació del Dr. Figueres “ser optimista i feliç genera salut”, any darrere any s’ha seguit treballant aquesta fita.

Aquest 2022 i sota el lema “Què fas tu pel medi ambient?” us proposem un seguit d’activitats de caire molt divers on el fil conductor serà la cura del medi ambient com un element indispensable en la nostra vida i la del nostre futur que ens pot aportar benestar i felicitat.

Volem acostar-nos a la cura del nostre entorn natural més proper... què fem en el nostre dia a dia per tenir-ne cura? Posem una mirada conscient? Podem aportar quelcom de forma individual i col·lectiva per a la seva cura, millorant així la nostra felicitat?

Aquest any us fem propostes molt diverses de solidaritat amb l’entorn natural com neteges d’espais naturals, col·locació de caixes niu, xerrades i concerts, exposicions, hora del conte, tallers...

Com sempre les entitats, serveis i associacions implicats en la proposta realitzen un seguit d’accions que tenen un impacte directe en la comunitat i en la seva felicitat. Aquest any s’ha fet la plantada d’un bosc comunitari d’arbres fruiters que al llarg dels anys podreu gaudir, un mural al camp de futbol amb la reflexió sobre el que podem fer pel medi ambient i moltes altres propostes que trobaràs a diversos racons de l’Esquerra del Ter.

Et convidem un any més a seguir les nostres propostes: web.girona.cat/setmanadelafelicitat

Ho organitza:

AV de Germans Sàbat, Biblioteca Antònia Adroher, CAP Dr. Joan Vilaplana, Càritas Interparroquial de Girona (Projecte ser gran en dignitat), Centre d’Acollida Oikia, Centre de Formació UTE-Pils Resilis, Centre Cívic Ter, Centre Joan Sunyer, Escola Domeny, Escola Taialà, Institut Carles Rahola, Llar Oxalis (Llars Amistat), SBAS Taialà.

Hi participa:

AV de Domeny-Pla de Domeny i Taialà, AV de Mas Catofa, Associació Galanthus, Grup Urbansketchers Girona, Centre Obert Taialà, Escola Bressol La Baldufa, Escola de Filosofia el Pou, Espai de les Dones, Farmàcia Corretger-Bovis, Farmàcia Dolors Brunsó, Farmàcia Elisabet Folch Rubau, Farmàcia Frigola-Campassol, Farmàcia Laura Ibáñez Aviñó, Farmàcia Nebot, Fundació Oscobe, Josep Mª Carbó Teigeiro, El Celler de Can Roca, i diverses persones voluntàries de l’Esquerra del Ter, Rata con corbata, Grup de Guitarres Ter, Girona Fruits, Fruiteria Lara, Unió Esportiva Sàbat, Projecte Pissarra del Ter (AFAs Escola Taialà, Escola Domeny, Escola Balandrau, INS Carles Rahola i Escola Bressol la Baldufa), Alba Escalon i Isaac Fernández, Eva Solanes, Josep Maria Carbó, Carrefour Girona, Dispromergi i Fruites Masó Girona.

Setmana de la Felicitat