Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona renova l'aplicació d'informació ciutadana per a dispositius mòbils

"Girona app", que és gratuïta, ja està disponible per al sistema operatiu Android i properament ho estarà per a iOS.

L’Ajuntament de Girona ha renovat l’aplicació d’informació ciutadana per a dispositius mòbils com telèfons o tauletes. “Girona app” neix amb la voluntat d’adaptar, simplificar i optimitzar les eines mòbils existents per tal de crear una aplicació amb un nou disseny, més intuïtiu i fàcil de manejar, en què s’han prioritzat els serveis més demandats per la ciutadania gironina. 

La informació del temps estimat d’arribada dels busos a cada parada, la geolocalització de les farmàcies amb dades de les de guàrdia, l’estat de les estacions de Girocleta, les incidències en la mobilitat urbana o l’agenda d’activitats municipals són els continguts més destacats de la nova eina que es posa a la disposició dels gironins i les gironines. 

“La renovació d’aquesta aplicació és un pas més en la línia de posar el ciutadà de Girona al centre de les nostres accions i les nostres polítiques. Fer-li arribar, a través de diferents canals, tota la informació d’interès municipal de la manera més fàcil, ràpida i accessible possible, a qualsevol moment del dia i des de qualsevol lloc, és per a nosaltres una prioritat”, ha ressaltat l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, que ha explicat també que des del consistori es treballa per “a la innovació en matèria tecnològica, apostant també per les web app i per les pàgines webs responsives”. 

“Girona app” serà gratuïta igual que la seva predecessora, “Girona in”. Actualment ja està disponible al Google Play per al sistema operatiu Android i es preveu que en els propers dies estigui disponible també per a l’App Store per als dispositius mòbils amb sistema iOS. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.