Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona presenta una guia turística de la ciutat per a dispositius mòbils

Es tracta d'una aplicació que estarà disponible per a mòbils i tauletes i que permet fer un recorregut per la ciutat amb textos del periodista i escriptor gironí Miquel Fañanàs.

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha presentat aquest matí la nova guia turística de la ciutat de Girona per a dispositius mòbils. Es tracta d’una aplicació disponible per a mòbils i tauletes que permet fer un recorregut per als espais de la ciutat més atractius per als turistes, com els monuments o els museus, alhora que dóna l’opció de conèixer aquells aspectes menys coneguts a Girona, com les llegendes de la ciutat o diverses curiositats. “Aquesta guia té el contingut que m’agradaria trobar de qualsevol ciutat com a turista. Es tracta d’una eina que necessitàvem i que serà molt útil per conèixer més profundament Girona”, ha manifestat l’alcalde.

En la mateixa línia, l’impulsor del projecte, l’escriptor i periodista gironí Miquel Fañanàs, ha explicat que és una aplicació que, a banda de ser útil per als turistes, també pot resultat interessant per als gironins i gironines. “Hi ha capítols dedicats a la Girona jueva i a la Girona misteriosa que incorporen elements que poden passar desapercebuts per als mateixos gironins”, ha remarcat. A banda d’aquests dos capítols, a la guia es pot trobar un apartat dedicat a la Girona antiga, un altre dedicat a la Girona de Josep Plat, un a la Girona de Rafael Masó i un altre a la Girona pecadora, a més d’informació sobre l’entorn natural de la ciutat i altres dades d’interès. La guia inclou textos de Fañanàs i fotografies realitzades per Jordi Torres.

L’aplicació, sota el nom de “Guia de Girona”, ja està disponible per a sistema operatiu Android i en els propers dies ho estarà també per a iPhone. Té un cost de descàrrega d’1’99 euros (+ IVA). Estarà disponible en català, castellà, anglès, francès i rus.

App Store - iPhone
App Store - iPad
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.