Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona fa un acte de reconeixement a l’alumnat amb la millor nota de 4t d’ESO, de batxillerat i de cicles formatius de grau mitjà

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha presidit l’homenatge que ha tingut lloc avui a, partir de les 18.30 h, a la plaça del Pallol

Un total de 43 nois i noies dels diversos centres educatius de la ciutat han participat avui als actes de reconeixement a l’alumnat amb la millor nota de 4t d’ESO, i amb la millor nota de batxillerat i de cicles formatius de grau mitjà del curs 2019-2020. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada de la regidora d’Educació, Esports i Seguretat en el treball de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau, ha presidit els homenatges, que s’han fet a la plaça del Pallol. A diferència d’altres edicions, aquest any l’esdeveniment ha tingut lloc a l’aire lliure com a mesura de seguretat i prevenció del COVID-19.

Amb aquesta iniciativa, que ja fa 11 anys que es porta a terme, es vol agrair a l’alumnat de la ciutat l’esforç i la constància en els seus estudis i fer extensiu aquest agraïment als seus tutors i tutores.

“En aquest acte, la ciutat us fa un reconeixement ben merescut. Em sento orgullosa d'estar envoltada de tant talent i esforç, de nois i noies que heu decidit perquè heu volgut intentar fer la vostra feina tan bé com és possible, un fet que no és usual i que us fa créixer com a persones i com a ciutadans”, ha destacat l’alcaldessa.

Quant a l’alumnat d’ESO, s’ha reconegut la tasca d’Àlex Alonso Anglada (Escola Bell-lloc del Pla), Carla Garralaga Ais (Escola La Salle), Hui Min Chen Hu (Escola Les Alzines), Aina Garriga Regincós (Escola Maristes), Nora Ruíz de Morales Palahí (Escola Maristes), Júlia Solé Ibáñez (Escola Maristes), Jordi Comas Sala (Escola Montessori-Palau), Oriol Riera Brufau (Escola Montessori-Palau), Nora Adroher Viñas (Escola Vedruna), Núria Solé Roqueta (Escola Vedruna), Alexia Molas Ribot (FEDAC Sant Narcís), Clàudia Pascual Burgos (FEDAC Sant Narcís), Núria Fita Vidal (Institut Carles Rahola), Clàudia Ibáñez Massa (Institut Jaume Vicens Vives), Núria Morea Martin (Institut Montilivi), Clàudia Turró Costabella (Institut Narcís Xifra i Masmitjà), Anna Martínez Aguilera (Institut Santa Eugènia), Tània Pazos Puig (Institut Santiago Sobrequés), Aina Codina Tuneu (Institut Ermessenda de Girona), Queralt Garrigós Camós (Montjuïc Girona International School).

Pel que fa als cicles formatius, s’ha reconegut la tasca de Sergi Taberner Rodríguez (Escola La Salle), Brígida Villanueva Calvo (Institut Escola Hostaleria i Turisme), Elisabeth Alvarez Charbonnier (Institut Montilivi), Somaya Alilich El Bachiri (Institut Narcís Xifra i Masmitjà), David Pons Puigdemont (Institut Santa Eugènia), Laia Noguera Pérez (Escola Tècnica Girona) i Hasna Faskar Ben Hamchane (FEDAC Sant Narcís).

En relació amb el batxillerat, el reconeixement s’ha fet al següent alumnat: Àlex Rovira Cristeto (Escola Bell-lloc del Pla), Carlos Barata Benítez (Escola La Salle), Maria Godó Jiménez (Escola Les Alzines), Fiona Llopart Mases (Escola Les Alzines), Ivette Rovira Figueras (Escola Maristes), Ingrid Torres Arias (Escola Maristes), Jaume Gómez Puig (Escola Montessori-Palau), Irene Blanco Van der Linde (Escola Vedruna), Pau Carrasco Arderiu (Institut Carles Rahola), Paula Romo Serrat (Institut Jaume Vicens Vives), Nilo Torre Martínez (Institut Montilivi), Irina Casero Canyigueral (Institut Narcís Xifra i Masmitjà), Paula Rosa Quiñonez (Institut Santa Eugènia), Clara Petit Cabarrocas (Institut Santiago Sobrequés), Akane Ibáñez Miyoshi (Institut Santiago Sobrequés), Carlota Noguero Gómez (Montjuïc Girona International School).

A més, cada any l’acte compta amb la participació de joves gironins i gironines o de nois i noies vinculats a la ciutat que expliquen la seva experiència vital a l’alumnat guardonat. En aquesta ocasió, l’Ajuntament de Girona ha volgut que aquesta col·laboració fos també un reconeixement al jovent que ha estat treballant de forma voluntària als centres sanitaris de la ciutat durant la pandèmia del COVID-19. D’aquesta manera, el consistori els ha agraït la bona feina i la predisposició.

Per això, han participat als actes d’homenatge d’avui els estudiants del Grau d’Infermeria de la Universitat de Girona (UdG) Clara Sapena i Ferran Mora, i l’estudiant de Medicina de la UdG Núria Singh, que han intervingut en l’acte de la millor nota de 4t d’ESO; i les estudiants de Medicina de la UdG i membres de l'Equip de Coordinació de Voluntaris del Col·legi Oficial de Metges de Girona durant la pandèmia Elna de Ciurana i Irene Saurina, que ho han fet en l’acte de la millor nota de batxillerat i de cicles formatius de grau mitjà.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.