Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El projecte C.O.U coproduït per La Marfà i Bankrobber arriba a Girona aquest octubre

Es tracta d’un espectacle de música experimental estrenat en la darrera edició del Sónar i que serà a l’Auditori de Girona el dia 24 d’octubre, en un concert en què col·laboraran l’artista Albert Coma i el cineasta Isaki Lacuesta. En el marc de l’estada, el conjunt farà una residència de creació a La Marfà la setmana del 21 d’octubre que inclourà un assaig obert amb els artistes

El projecte de música experimental C.O.U, coproduït per La Marfà - Centre de Creació Musical i el segell discogràfic Bankrobber, arribarà a Girona aquest mes d’octubre. Després de presentar-se en viu a la darrera edició del festival Sónar, C.O.U. serà a l’Auditori de Girona el dia 24 d’octubre, en què el conjunt oferirà una actuació especial en diàleg amb l’artista audiovisual Albert Coma i el cineasta Isaki Lacuesta. Les entrades per al concert, que tindrà lloc a les 20 h, ja estan a la venda al web de l’equipament.

Coma i Lacuesta tenen una llarga experiència en l’àmbit de la creació sonora i musical. Isaki Lacuesta acaba d’estrenar Segundo premio, una ficció lliurement inspirada en la banda musical Los Planetas. A més a més, ha col·laborat amb diferents músics i ballarines com Albert Pla, Alondra Bentley, Ylia i Soléa Morente, Refree, Rocío Molina, Kiko Veneno, Raimundo Amador, Constanza Brncic, Pau Riba o Don Simón y Telefunken, entre d’altres. Lacuesta i Coma han treballat prèviament en diferents instal·lacions audiovisuals, com Jo soc allò prohibit, La tercera cara de la lluna, Your Phone is a Cop, Les imatges eco, Aftermath, Murs o El retaule de les endevinacions.

Aquest espectacle compta amb el suport a la creació i la producció de La Marfà – Centre de Creació Musical i es programa en col·laboració amb Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona.

A banda del concert del 24 d’octubre a l’Auditori de Girona, en el marc de l’estada a la ciutat C.O.U farà una residència de creació a La Marfà entre el 21 i el 24 d’octubre. Com a sortida de la residència s’han programat un assaig obert al públic i xerrada el dimecres 23 d’octubre, a les 18 h, durant els quals es tractaran conceptes de producció musical, de manipulació de cinta i d’improvisació. Les inscripcions per a l’activitat, que és gratuïta i oberta a tothom, es poden fer en aquest enllaç

C.O.U. és un trio de bateria, baix i guitarra format pels reconeguts  músics i productors Dalmau Boada Puchol, Jordi Matas Domènech i Joan Pons Villaró. Es tracta de música experimental i ballable, que per moments pot transportar els espectadors i espectadores a estils musicals tan diferents com la psicodèlia, el soul, el jazz, el kraut, el rock dels 70, el rock africà, el pop mediterrani, l’ona laietana o el dub. El resultat és una barreja d’estils que combinen sense perjudicis, sempre amb una mirada al futur, amb cap ànim nostàlgic. 

El projecte és un experiment musical i també visual, i busca col·laborar en cada una de les seves actuacions amb un o una videoartista. Les projeccions es crearan per la música i la música es deixarà portar per les imatges, esdevenint una porta cap a l’inconscient. Una drecera que la música pren per connectar amb l’audiència donant la màxima intensitat a la performance.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.