Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Les Fires de Sant Narcís de Girona comptaran amb un punt de convivència i seguretat al parc de la Devesa

L’objectiu és que la festa major tingui un espai on la ciutadania pugui adreçar-se davant qualsevol problemàtica relacionada amb la seguretat. El punt estarà operatiu de les 14 h a les 6 del matí i comptarà amb diversos efectius de la Policia Municipal de Girona i dels Mossos d’Esquadra.

Font: CRDI. Ajuntament de Girona

Les Fires de Sant Narcís de Girona d’enguany comptaran amb un punt de convivència i seguretat situat al parc de la Devesa. L’objectiu és que la zona amb més concentració de persones durant la festa major i on tenen lloc bona part dels actes tingui un espai on la ciutadania pugui adreçar-se davant qualsevol problemàtica relacionada amb la convivència i la seguretat. Aquesta és una iniciativa de la Policia Municipal de Girona i dels Mossos d’Esquadra que té la voluntat de contribuir en unes fires segures. 

“Les Fires han de ser un espai segur per a tothom. Amb aquesta nova proposta introduïm un punt de referència en convivència i seguretat al cor de les atraccions que s’emmarca en el model de policia de proximitat que tenim a Girona”, ha afirmat la regidora de Convivència i Seguretat i d’Hisenda de l’Ajuntament de Girona, Sílvia Aliu Gifre.

El punt de convivència i seguretat estarà situat al parc de la Devesa, on hi ha les atraccions. Concretament, s’ubicarà al passeig central del parc, al costat dels autos de xocs. Estarà obert tots els dies de Fires, del 25 d’octubre al 3 de novembre, de les 14 h a les 6 del matí, i hi haurà agents de la Policia Municipal de Girona i dels Mossos d’Esquadra. 

La ciutadania podrà adreçar-se a aquest punt davant de qualsevol problema que pugui tenir en temes assistencials o de seguretat. Des d’aquí els agents els ajudaran i indicaran de les accions que han de dur a terme. A més, davant de qualsevol alerta es podrà avisar als agents que hi haurà repartits per les Fires

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.