Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

“Plush Party!”, “Un Sant Jordi de Paper” i “Arrow Hood” són els nous projectes que formaran part de la 3a edició del programa d’incubació GameGi

Els tres equips rebran formacions i mentories setmanals a càrrec d’un equip de professionals del sector del videojoc durant 6 mesos

Fotografies de l’edició actual del programa d’incubació GameGi

La tercera edició del programa d’incubació GameGi d’El Modern, Centre Audiovisual Digital de Girona ha seleccionat tres projectes destacats en l’àmbit dels videojocs. Les propostes seleccionades són els següents: “Plush Party!”, un videojoc cooperatiu de socialització de l’estudi Juga Cogy; “Un Sant Jordi de Paper”, una proposta de videojoc 2D de plataformes d’Iván Ramos i Lluís Palerm, i “Arrow Hood”, un videojoc d’acció i aventures creat per Sergi Aguilera.

Durant 6 mesos, els grups participants rebran formacions i mentories setmanals a càrrec d’un equip de professionals del sector del videojoc. El programa finalitzarà amb una DemoDay, un esdeveniment amb professionals i publishers de la indústria. La beca inclou una aportació econòmica de 4.000 euros per a cada equip i un espai per dur a terme el projecte a El Modern. Centre Audiovisual i Digital durant el temps d’execució del programa.

El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats i Bartrina, ha destacat que “amb aquesta tercera edició, consolidem El Modern com un espai de creació de videojocs, un dels sectors econòmics emergents a Catalunya i a Girona”.

L’objectiu de la iniciativa GameGi és posicionar Girona dins la indústria del videojoc i, sobretot, professionalitzar i connectar els equips participants amb el sector. Es tracta d’una iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Girona i gestionada per GameConsulting, que compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Girona.

L’any passat, dos dels projectes incubats en el marc del programa, “Wild Rumble”, de l’estudi Mean Mink, i “Free Space”, de Player to Player, van ser presents a la Gamescom, la fira de videojocs més gran d’Europa, on van presentar els seus projectes amb l’objectiu de cercar finançament i d’establir contactes en un mercat cada vegada més competitiu.

El Programa d’incubació de videojocs d’El Modern. Centre Audiovisual Digital de Girona forma part del programa de suport a la creació de l’equipament, juntament amb el programa d’acompanyament a projectes audiovisuals i cinematogràfics. A més a més, des d’El Modern s’han programat diverses xerrades per persones expertes del sector dels videojocs i adreçades tant a professionals com a nous públics amb interès en aquest àmbit.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.