Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

S’obre la convocatòria per seleccionar els projectes de la 70a edició de Girona, Temps de Flors

El termini per presentar les propostes florals s’allarga fins al dia 12 de gener de 2025.

L’Ajuntament de Girona ha obert la convocatòria per seleccionar els projectes que formaran part de la 70a edició de Girona, Temps de Flors, prevista del 10 al 18 de maig del 2025.

Les persones interessades a participar a Temps de Flors 2025 han de presentar les propostes florals a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Girona abans del dia 12 de gener de 2025. 

Les Bases, amb el procés de selecció dels projectes florals i altres dades d’interès, es poden consultar al web de Temps de Flors.

Pel que fa als criteris de puntuació dels projectes, la sostenibilitat serà un aspecte important a tenir en compte. Es recomana l’ús d’espècies locals i de baix consum hídric per tal per adaptar-nos a l’escenari de sequera. Es valorarà la possibilitat de reutilitzar les plantes per jardins o equipaments municipals,  així com el reciclatge d’estructures i materials emprats en edicions anteriors. També són aspectes puntuables l’autonomia en el muntatge, manteniment i desmuntatge dels projectes. 

Com en anys anteriors, s’apostarà per un format que combini els espais exteriors amb l’obertura d’alguns indrets interiors emblemàtics, i es continuarà ampliant la presència d’espais expositius a tota la ciutat incorporant zones verdes. 

Per a més informació sobre la convocatòria, es pot consultar el web de Temps de Flors o contactar amb l’organització mitjançant l’adreça electrònica gironatempsdeflors@ajgirona.cat o al telèfon 972 69 70 28. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.