Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Els dissenys guanyadors del concurs de gots de les Fires de Sant Narcís 2024 il·lustren els barris, la mobilitat sostenible i la festa

Els vasos tornaran a ser reutilitzables i 100% biodegradables, fabricats a partir de pellofa d’arròs procedent del Delta de l’Ebre.

1r Premi. Anna Boqué Zafra

Els dissenys del concurs de gots de les Fires de Sant Narcís 2024 il·lustren els barris, la mobilitat sostenible i la festa. El primer premi ha estat per la proposta d’Anna Boqué Zafra, que mostra una mosca sobre el nom de tots els barris de la ciutat. 

El segon premi ha estat per Joan Guitart, qui ha dissenyat una imatge on es veu un coipú que va amb bicicleta, una forma de lligar natura i mobilitat sostenible. El tercer premi ha estat per Jana Pons Jorba amb una imatge d’una silueta humana ballant i el nom de Sant Narcís. 

Els gots que serveixen les entitats de les barraques de les Fires de Sant Narcís tornaran a ser reutilitzables i 100% biodegradables, fabricats a partir de pellofa d’arròs procedent del Delta de l’Ebre. El concurs està organitzat per la Comissió de la Copa de Girona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.