Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Els projectes de Nil Vives i Ana Calderón són els beneficiaris del Programa d’acompanyament audiovisual d’El Modern 2024

La iniciativa, que té per objectiu afavorir la consolidació de trajectòries professionals emergents, està dotada amb 10.000 € per cada una de les propostes.

Fotografia de les persones beneficaries d’aquest any, Nil Vives i Ana Calderón, i una fotografia de la guanyadora de la beca de l’any 2022, Neus Pagès.  

El curtmetratge documental Aquella casa, del gironí Nil Vives, i el curtmetratge de ficció Cotorra, de la calderina Anna Calderón, són els projectes escollits per formar part del Programa d’acompanyament audiovisual i cinematogràfic d’El Modern. Centre Audiovisual Digital de Girona corresponent a l’any 2024. La iniciativa té per objectiu afavorir la consolidació de trajectòries professionals emergents a través de l’atorgament de dues beques de 5.000 €, per una banda, i de la posada a disposició de 5.000 € més en espècies per a la contractació d’assessoraments professionals en benefici del projecte, per l’altra banda.

Aquesta és la cinquena edició del programa de suport a la creació d’El Modern. Per als projectes de les anteriors edicions, s’ha comptat amb els assessoraments professionals següents: Valérie Delpierre, Oliver Laxe, Ainara Vera, Victor Kossakovsky, Lois Patiño, Anna M. Bofarull o Sandra Tàpia, entre d’altres.

El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats i Bartrina, ha destacat que “dia rere dia, des d'El Modern s'impulsen noves actuacions per ajudar i promoure el sector dels videojocs i l'audiovisual a Girona”.

La iniciativa permet posar en valor el procés de treball i creació d’un projecte audiovisual i permet consolidar una bona base per cercar productores o altres ajudes o residències que permetin a les persones beneficiàries finalitzar el projecte. Aquest és el cas d’un fogal, de Neus Pagès, que des que va participar al programa d’El Modern el 2022, ha estat seleccionat pel Cinema Pendent del festival L'Alternativa; per l’Acció Viver de Dones Visuals; pel Laboratori d'Acompanyament Editorial de Documentals de Creació (LABED); per Public Pitch al DocsBarcelona i pel Pitch Another Narrativas del Festival Another Way, entre d’altres.

El Programa d’acompanyament audiovisual i cinematogràfic d’El Modern. Centre Audiovisual Digital forma part del programa de suport a la creació de l’equipament, juntament amb la incubadora de videojocs GameGi. A més a més, El Modern compta amb espais de suport a la creació i producció audiovisual com un plató equipat i una sala de postproducció, que se cedeixen gratuïtament per a projectes acadèmics, artístics o culturals sense ànim de lucre. 
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.