Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona ha millorat la cuina de l’Escola Josep Dalmau Carles

Els treballs han consistit a substituir l’aigüera i la zona de treball de la cuina

Imatge de la nova cuina de l’Escola Josep Dalmau Carles.

L’Ajuntament de Girona ha millorat aquest estiu la cuina de l’Escola Josep Dalmau Carles. L’actuació s’ha dut a terme després que es detectessin diversos problemes en les instal·lacions de desguàs i la zona de rentar. Els treballs han consistit a substituir l’aigüera i la zona de treball de la cuina.

"Des de la regidoria d'Educació destinem recursos econòmics i humans per millorar les instal·lacions dels centres educatius. En aquest cas, hem destinat més de vint mil euros per reformar la cuina de l'escola Dalmau Carles per donar un millor servei també en el temps de menjador, que és un temps educativament molt important", ha destacat la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Girona, Queralt Vila Vergés. 

Totes les instal·lacions de les escoles municipals són importants perquè la tasca educativa es pugui portar a terme amb més confort i qualitat. Les cuines són una part dels centres a tenir molt en compte i des de l’Oficina de Projectes de la regidoria d’Urbanisme de Proximitat intentem buscar solucions per a garantir el manteniment i la millora d’aquestes instal·lacions de les nostres escoles”, ha afirmat el regidor d’Urbanisme de Proximitat de l’Ajuntament de Girona, Lluís Martí Arderiu.

En concret, s’ha actuat en una zona de 15 m² formada per tres aigüeres i diverses zones de treball amb armaris i un taulell de pedra. Tota l’estructura s’ha substituït per una de nova, ja que estava deteriorada pel pas del temps i el seu ús diari. 

Els treballs han tingut un cost de 21.089,77 euros (IVA inclòs) i ha anat a càrrec de Construccions Pere Miquel S.A.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.