Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Una conferència de l’experta en criança i comunicació conscient Arantxa Marenyà inaugurarà l’edició d’enguany del projecte “Pissarra del Ter”

L’activitat tindrà lloc el dijous 3 d’octubre, a les 18.30 h, al Centre Cívic Ter i les inscripcions ja estan obertes a través del web municipal

L’assessora familiar i experta en criança i comunicació conscient Arantxa Marenyà inaugurarà el dijous 3 d’octubre la nova edició del projecte Pissarra del Ter amb la conferència “Com acompanyem les emocions difícils de la infància”. La xerrada, que es farà a les 18.30 h al Centre Cívic Ter, tractarà sobre la manera de relacionar-nos amb els nostres fills i filles i sobre com obtenir eines i estratègies que ajudaran les famílies a generar relacions més saludables amb ells i el seu entorn.

Un any més, el projecte Pissarra del Ter ofereix, durant tot el curs escolar, una programació amb diverses activitats per a famílies amb nadons, infants i joves. En aquesta edició, la iniciativa presenta dues novetats. D’una banda, s’han ampliat els grups d’autoajuda per a famílies amb la creació d’un espai d’autocura per a pares i mares amb infants de 3 a 12 anys. D’altra banda, s’oferiran un conjunt d’activitats familiars en contacte amb la natura o vinculades al medi ambient per reivindicar els espais verds urbans com a zones per jugar. Les propostes permetran als infants descobrir el bosc de ribera; quins elements i éssers hi ha al parc; fer anellament d’ocells a les deveses d’en Bru, o aprendre com transformar un balcó o jardí en un oasi de biodiversitat.

A més, la programació inclou tallers i xerrades sobre temes com xarxes socials i família, alimentació i adolescència, detecció de conductes de risc i com prevenir-les en l’adolescència o sobre el mètode Baby Sign de comunicació amb nadons. També es faran mercats d’intercanvi i de segona mà, s’organitzarà el Parc Infantil de Nadal i es durà a terme l’activitat “Jocs de taula en família”, que es farà les tardes dels divendres, de 17 a 19 h, al vestíbul del centre cívic. Aquesta activitat estarà dinamitzada per La Juganera.

Les inscripcions a l’activitat inaugural així com al conjunt de la programació ja estan obertes. Per poder-hi assistir, cal apuntar-s’hi mitjançant la pàgina www.girona.cat/agenda. En total s’han ofert  places 830 places per participar en les 18 activitats programades, a més de 3 activitats comunitàries durant el període 2024-2025.

El projecte Pissarra del Ter va néixer el curs 2014-2015 de la necessitat de crear propostes infantils i familiars amb les associacions de famílies d’alumnes de les escoles de Balandrau, Domeny,  Taialà, Institut Carles Rahola i  l’escola bressol La Baldufa. Està organitzat per l’Ajuntament de Girona, a través del Centre Cívic Ter.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.