Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i la Generalitat a Girona celebren conjuntament de la Diada Nacional de Catalunya

La plaça de Catalunya tornarà a ser l’escenari de la commemoració de l’Onze de Setembre aquest dimecres al matí.

L’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i la Generalitat a Girona celebraran conjuntament la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional que tindrà lloc aquest dimecres, dia 11 de setembre, a les 11 h, a la plaça de Catalunya, que tornarà a ser l’escenari de la commemoració. En cas de pluja, l’acte es farà a l’Auditori Josep Irla de la seu de la Generalitat a Girona.

La celebració comptarà amb les intervencions de l’alcalde de Girona, Lluc Salellas Vilar; de la consellera de Territori, Habitatge i Transició Ecològica de la Generalitat de Catalunya, Sílvia Paneque Sureda, i del president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer Planas, a més de l’alcalde de Manacor, Miquel Oliver Gomilla, que serà el convidat d’aquesta edició. L’acte estarà amenitzat per les Soul Sisters, que interpretaran “El cant dels ocells”, “País petit” i “Els segadors”.

Un concert de Borja Penalba a la tarda

Seguint amb la voluntat iniciada l’any passat de fer de la Diada Nacional de Catalunya un dia amb activitats festives a la ciutat, des de l’Ajuntament de Girona s’ha organitzat un concert amb Borja Penalba el mateix dimecres 11 de setembre, a les 19 h, a la plaça de la Independència.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.