Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona s’adhereix al Decàleg per garantir l'empadronament a Catalunya 

Ha estat impulsat pel Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. El document unifica procediments i criteris en la gestió de l’empadronament.

L’Ajuntament de Girona s’ha adherit al Decàleg per garantir l'empadronament a Catalunya impulsat pel Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’un document que unifica procediments i criteris a tots els municipis de Catalunya en la gestió de l’empadronament, garantint així l’obligació i el dret dels veïns i veïnes a empadronar-se al municipi on viuen la major part del temps i, al mateix temps, ajudant els ajuntaments a obtenir una radiografia real i actualitzada de la seva població.

“Estem molt contents de poder afegir-nos-hi. L’empadronament és la porta d’accés dels drets fonamentals que de vegades són vetats per la impossibilitat d’aquest document administratiu. Com a administració publica local, vetllem per garantir drets que es vulneren des de l’administració central espanyola. Ser un Ajuntament obert que ho posa fàcil és un valor necessari”, ha afirmat la regidora d’Igualtat i Justícia Social de l’Ajuntament de Girona, Amy Sabaly Balde. 

El document s’ha treballat conjuntament amb el món local i ha estat signat per l’Ajuntament de Girona, així com per als ajuntaments de Barcelona, Lleida, Prat de Llobregat, Manresa, Reus, Sant Boi de Llobregat, Terrassa i Tortosa, la Diputació de Tarragona, la Secretaria de Governs Locals de la Generalitat de Catalunya, el Departament d’Igualtat i Feminismes i l’Associació de Micropobles de Catalunya.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.