Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona homenatja el personal municipal que s’ha jubilat durant el 2023

L’alcalde de la ciutat, Lluc Salellas i Vilar, ha reconegut la seva implicació i vocació de servei públic. El consistori ha celebrat la primera edició de la Diada dels Treballadors i les Treballadores Municipals.

Imatge del grup de l’homenatge als treballadors i treballadores municipals que s’han jubilat

L’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar, ha presidit aquest migdia l’acte d’homenatge als 27 treballadors i treballadores municipals que s’han jubilat durant el 2023. El reconeixement, que s’ha fet al claustre del Centre Cultural La Mercè, ha comptat també amb la intervenció del tinent d’alcaldia i regidor de Gestió de Recursos i Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Girona, Sergi Font Domènech. També hi han assistit membres de l’equip de govern i regidors i regidores dels grups municipals del consistori. Tot seguit, ha tingut lloc la primera edició de la Diada dels Treballadors i les Treballadores Municipals.

“Volem reconèixer la implicació i vocació de servei públic de tots els treballadors i treballadores que han dedicat una part important de les seves vides a fer que la nostra ciutat funcioni dia a dia. Amb aquesta primera Diada dels Treballadors i Treballadores Municipals, des del govern volem reafirmar el compromís amb tot el personal i fer un gest d'agraïment cap a la seva dedicació i compromís”, ha destacat l’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar. 

Durant l’acte, s’ha lliurat un obsequi de record a cadascun dels treballadors i treballadores que es va jubilar l’any passat. Es tracta de la reproducció d’una obra Dos bustos femenins, de la col·lecció “Aguantallibres” de l’artista gironí Fidel Aguilar Marcó. A través d’aquesta commemoració, l’Ajuntament expressa el seu reconeixement al personal pels anys de servei a la ciutat a través de la seva feina a la corporació. 

Tot seguit, ha tingut lloc la primera edició de la Diada dels Treballadors i Treballadores Municipals en el mateix espai. Amb aquest acte s’ha volgut homenatjar el personal que fa possible que l'Ajuntament funcioni i obri les seves portes cada dia. Alhora, l’objectiu ha estat establir un espai de trobada amb tots els treballadors i treballadores.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.