Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

S’obre la convocatòria del Premi d’emprenedoria de l’FP a la ciutat de Girona 2024

La iniciativa té per objectiu reconèixer i promoure l’emprenedoria i innovació de l’alumnat de cicles formatius. S’hi poden presentar projectes fins al pròxim 21 de juny

L’Ajuntament de Girona ha obert la convocatòria 2024 del Premi d’emprenedoria de l’FP a la ciutat. La iniciativa té per objectiu reconèixer i promoure l’esperit emprenedor innovador de l’alumnat de cicles formatius, com a llavor de futures iniciatives emprenedores d’àmbit local que puguin convertir-se en productes o serveis per al desenvolupament socioeconòmic del territori. El premi s’impulsa des del consistori, en col·laboració amb el Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupacional de Girona.

Poden participar en la convocatòria els i les alumnes dels cicles formatius de grau mitjà i superior dels centres de formació professional de la ciutat que estiguin matriculats durant aquest curs escolar 2023-24. Les persones interessades poden presentar els projectes a concurs fins al 21 de juny.

La iniciativa està dotada amb un total de 1.500 euros, repartits entre tres premis per a projectes de cicles de grau mitjà, i tres premis per a projectes de cicles de grau superior. L’import s’atorga al centre que imparteix la formació professional dels equips guanyadors i s’inverteix en iniciatives o recursos d’impuls de l’emprenedoria.

Podeu consultar més informació del premi i les bases de participació en el següent enllaç.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.