Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona obrirà a Fontajau una segona oficina informativa sobre la gestió dels residus i els sistemes de recollida

Està situada al número 7 del carrer d’Antoni Varés i Martinell número 7 i obrirà els dilluns i els divendres a partir de la setmana que ve. Complementarà l’espai del carrer del Carme per tal de donar suport als veïns i veïnes en temes relacionats amb els nous models de recollida que s’estan implementant a la ciutat i sobre el funcionament de la Deixalleria

Imatge de la nova Oficina de Suport a la Gestió de Residus de Fontajau

L’Ajuntament de Girona obrirà el pròxim dilluns, dia 3 de juny, una Oficina de Suport a la Gestió de Residus (OSGRE) al barri de Fontajau. Aquest serà el segon punt que hi haurà a la ciutat, ja que fa un any es va obrir una oficina al carrer del Carme. Des d’aquests espais es dona suport als veïns i veïnes en temes relacionats amb els nous models de recollida de residus que s’estan implementant a la ciutat i sobre el funcionament de la Deixalleria municipal. També s’hi difonen bones pràctiques envers el reciclatge i s’hi resolen dubtes diversos. 

"Som conscients que la implantació del nou sistema de recollida de residus suposa un canvi destacat per alguns dels hàbits de la ciutadania. Per això és important disposar d'aquests punts informatius permanents i oberts al públic per tal que les veïnes i veïns s'hi dirigeixin quan tinguin algun dubte. Si fem més  fàcil el canvi, aconseguirem que Girona esdevingui capdavantera en matèria de gestió de residus a nivell de ciutats catalanes amb els grans beneficis econòmics i ambientals que això comporta", ha destacat el regidor d’Acció Climàtica de l’Ajuntament de Girona, Sergi Cot Cantalosella.

Concretament, l’oficina de Fontajau està situada al número 7 del carrer d’Antoni Varés i Martinell. Estarà oberta, a partir de la setmana que ve, els dilluns i els divendres, d’11 a 14 h i de 16 a 20 h, excepte els festius. Amb l’obertura d’aquest punt, l’OSGRE del carrer del Carme obrirà només els dimarts, els dimecres, els dijous i els dissabtes, en el mateix horari. 

Aquests locals d'atenció al públic compten amb personal amb formació i experiència en l'educació i la sensibilització ambiental. Estan destinats a informar, ajudar i resoldre dubtes a la ciutadania sobre el reciclatge, i alhora se subministra a les persones usuàries el material necessari per utilitzar els serveis de recollida i la Deixalleria, com per exemple els cubells del porta a porta o les targetes per obrir els contenidors intel·ligents del barri de l’Eixample. 

A finals del mes de juny, està previst obrir una tercera OSGRE al barri de Sant Narcís, coincidint amb la implementació del porta a porta en una part d’aquest barri. Aquesta estarà situada al número 12 del carrer de Santiago Rusiñol. D'aquesta manera es disposarà d'una xarxa de locals d'atenció a la ciutadania en matèria de residus distribuïda per la ciutat.

Per contactar de manera telemàtica o concertar cita prèvia amb les OSGRE es pot escriure un correu electrònic a l’adreça osgre@ajgirona.cat o trucar al 972 485 591.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.