Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Inauguració del nou espai de Farmàcia Viva al Centre Cívic Sant Narcís

El divendres 24 de maig a les 18 h tindrà lloc la inauguració de l'espai de Farmàcia Viva, ubicat a la terrassa del segon pis del Centre Cívic Sant Narcís.

El projecte de Farmàcia viva ofereix un espai de socialització de coneixements i intercanvi d'usos, sabers i aplicacions vinculades a plantes aromàtiques, silvestres i medicinals. En aquest sentit, reuneix veïns i veïnes del barri de Sant Narcís i ciutadania interessada a aprendre i recuperar sabers vinculats a les plantes medicinals des d'una organització i presa de decisions horitzontal.

El punt de trobada es localitza a la terrassa del segon pis del Centre Cívic Sant Narcís, on es troben plantades diferents varietats de plantes aromàtiques, silvestres i medicinals. A través de l'autogestió de l'espai de trobada, diferents persones que comparteixen un interès comú, es reuneixen per intercanviar experiències i proposar projectes i activitats que donin a conèixer l'ús dels plantes medicinals per a aplicacions quotidianes i la millora de la qualitat de vida.

Aquesta experiència sorgeix del projecte "Menja't Sant Narcís, Barri Comestible" que busca valorar la biodiversitat urbana del barri de Sant Narcís i fomentar la trobada del veïnat a través de la creació d'horts comunitaris que són gestionats per entitats, veïns i veïnes i ciutadania interessada per tal de fer un barri més sostenible. 

A la inauguració hi haurà degustació d'infusions d'herbes aromàtiques i medicinals de l'espai, un petit pica-pica i es comptarà amb la participació especial de diversos grups vinculats al Centre Cívic.
Les participants del  Taller de Memòria parlaran de quins usos, coneixements, records i emocions els desperten les plantes aromàtiques i medicinals. Els i les integrants del taller de poesia de l'Associació Kerunta faran un recital de Poesia Silvestre. I, per altra banda, hi haurà l’exposició dels dibuixos, del mobiliari i coixins fets gràcies a la col·laboració dels nens i nenes integrants del curs Art per xics, el grup de Patchwork de l’Esplai de Gent Gran de Sant Narcís,  el taller de fusteria de La Volta, persones vinculades a la Farmàcia Viva, Menja´t Sant Narcís i persones col·laboradores a títol individual. 

Finalment, a les 20 h es tancarà la inauguració amb l’espectacle “Filosofia Amena” del Colectivo Ameno en el marc del Cicle Aprop. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.