Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Oberta la convocatòria 2024 dels programes de suport a la creació d'El Modern, Centre Audiovisual i Digital de Girona

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 17 de maig

El Modern. Centre Audiovisual i Digital compta amb dues línies d’ajudes a la creació: per una banda el Programa d'Incubació de videojocs: GameGi i, per altra banda, el Programa d’acompanyament a projectes audiovisuals i cinematogràfics. 

El programa d’incubació de videojocs GameGi consisteix en la dotació de tres beques per a tres equips que estiguin dissenyant i desenvolupant un videojoc. Les beques inclouen l’accés al programa d’incubació de videojocs, on durant 6 mesos els equips rebran formacions i mentories setmanals a càrrec d’un equip de professionals del sector del videojoc. El programa finalitzarà amb una DEMODAY amb professionals i publishers de la indústria. La beca inclou una aportació econòmica de 4.000,00 € per equip i un espai per a dur a terme el projecte a El Modern. Centre Audiovisual i Digital durant el temps d’execució del programa.

El Programa d’acompanyament a projectes audiovisuals i cinematogràfics d'El Modern consisteix en dues beques de 5.000 € i també de 5.000 € més en espècie per la contractació de mentories i assessoraments pel projecte. Aquest programa té per objectiu afavorir la consolidació de trajectòries professionals emergents que es troben en vies de professionalització a través del suport a la formació, la creació, la producció i l’exhibició de projectes audiovisuals i cinematogràfics. 

Més informació
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.