Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La intel·ligència artificial aplicada a la recerca de feina destaca com la principal novetat de la programació SMObilitza’t prevista pels mesos d’abril a juny 2024

S’oferiran un total de 22 càpsules formatives de curta durada dedicades a millorar l’ocupabilitat de les persones en recerca de feina

La intel·ligència artificial està cada cop més present en tots els àmbits de la vida, també l’àmbit laboral. Entre d’altres, la intel·ligència artificial pot ajudar a millora el currículum i la carta de presentació, a cercar feina i passar els primers filtres, a buscar informació sobre els sectors d’ocupació o a preparar l’entrevista de feina. Per tant, la IA pot convertir-se en una gran alidada per a les persones en recerca de feina. 

Atesa aquesta varietat de possibilitats, el Servei Municipal d’Ocupació ha decidit incloure aquesta matèria dins la programació de càpsules formatives previstes pel segon trimestre de l’any. Els objectius d’aquestes càpsules són, precisament, el d’oferir informació actualitzada i de qualitat sobre les principals novetats i tendències en la selecció de personal, promoure les competències transversals més ben valorades i/o demandades per part de les empreses de la zona, facilitar processos d’emprenedoria i oferir espais de connexió entre les persones en recerca de feina i els sectors econòmics amb més capacitat de generar oportunitats laborals.

Seguint aquests objectius, la programació es divideix en 4 categories: FeinaLab (eines i canals de recerca de feina), Aula de competències, SMOemprèn (emprenedoria) i Ocupacions amb Opcions (informació dels sectors econòmics). 

Dins FeinaLab, aquest trimestre s’han programat altres càpsules relacionades amb l’aplicació de les TIC en l’àmbit laboral com són les APPS per la recerca de feina, el Linkedin o el CV amb Canva. 
En el marc de l’aula de competències, s’han programat sessions per treballar la imatge i la marca personal, les habilitats comunicatives, la presa de decisions i la motivació. Aquesta última també s’ofereix per primera vegada i s’ha programat com a resposta al xoc contra l’autoestima i el benestar personal que suposa, en moltes ocasions, el fet de perdre de la feina.

Dins les ocupacions amb opcions, es treballaran 3 sectors: el sociosanitari, l’administració pública i el ciclisme. 

Finalment, s’han incorporat com a novetats, sota el paraigua SMOemprèn, sessions sobre economia circular, opcions de vendre per Internet, eines digitals per PIMES i sobre l’autolideratge, la innovació i la creativitat per l’emprenedoria.  

La primera de les càpsules està prevista pels dies 17 i 24 d’abril i es treballarà la gestió de les emocions en l’àmbit professional. 

La programació es pot consultar a la pàgina de l’oferta SMObilitza’t. Les inscripcions per a totes les càpsules ja estan obertes i es poden fer a través de l’agenda del Servei Municipal d’Ocupació
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.