Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Aquest abril arrenca la nova temporada del cicle “Destil·lant Dansa” al Centre Cívic Pont Major

L’objectiu principal de la proposta, que tindrà lloc del 12 d’abril al 18 de maig, és donar visibilitat a les escoles de dansa locals i als grups de dansa amateur del territori

El cicle “Destil·lant dansa” començarà la nova temporada el proper més d’abril i durà al Centre Cívic Pont Major un total de quatre jornades temàtiques gratuïtes al voltant de la dansa. La iniciativa va néixer l’any 2014 i, després d’un període d’inactivitat de cinc anys, es va recuperar l’any 2022 amb la voluntat de difondre i compartir aquesta disciplina artística.

Les exhibicions consistiran en una actuació d’una durada aproximada d’una hora en què hi participaran entre dues i tres escoles de dansa o grups de dansa amateur. Cada una de les activitats acabarà amb la representació d’una companyia, artista emergent i/o professional de la dansa, que en algunes ocasions anirà acompanyada de música en viu. A més, aquest any com a novetat es podrà veure l’exposició de pintures de l’artista Mojca Vovk, que mostra una altra manera d’apropar-nos al llenguatge de la dansa i la seva ànima.

La primera sessió tindrà lloc el divendres 12 d’abril, a les 20 h, a la Sala d’actes Luís Herrera del Centre Cívic Pont Major, amb l’espectacle de dansa tribal de la Fada Verda. El precedirà la mostra de les escoles Ballem Far Away (jazz) i el Jove Ballet de Girona.

El segon dia, dissabte 20 d’abril, hi haurà l’actuació de la companyia Lisset, que farà un espectacle de dansa del ventre (18 h), i s’hi podran veure mostres de la seva pròpia escola de dansa i de dues més, Vahine Matai (dansa polinèsia) i Eva Modern Jazz.

La programació seguirà el divendres 17 de maig, a les 20 h, amb un espectacle de Pole Dance per part de Vertical Fit i, tot seguit, realitzaran la seva mostra de ball les escoles Dancecraft (k-pop i contemporani) i el Centre de dansa de Girona (ball contemporani, jazz, clàssic i claqué).

La cloenda del cicle tindrà lloc el dissabte 18 de maig, a les 18 h, amb una celebració dedicada a la dansa que s’emmarcarà en la Fira d’Abril (Feria de Abril) i en Girona, Temps de Flors. Aquesta sessió, a diferència de la resta, es farà a l’exterior del centre cívic, i acollirà l’espectacle de flamenc de Selema Horvath i la mostra de flamenc de les escoles La gerundina, Fodansa i Zona Olé, i de l’Escola Municipal de Dansa de Celrà, que haurà preparat un espectacle d’acord amb la seva visió contemporània de la dansa.

La proposta “Destil·lant dansa” té com a objectiu principal donar visibilitat als professionals de la dansa de la demarcació de Girona que hagin obert centres de formació o escoles de dansa amb projectes docents propis. Al mateix temps, el cicle també vol ser un trampolí per als grups de dansa amateur del territori i una manera d’incentivar l’educació artística, la creació, la difusió i el coneixement de la dansa entre els infants, tot posant en contacte escoles i grups d’escolars amb professionals de la dansa.

L’entrada per als espectacles és gratuïta amb inscripció prèvia fins a omplir l’aforament. Les inscripcions ja estan obertes a través del web municipal.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.