Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

“Jugar em fa feliç” serà el lema de la desena Setmana de la Felicitat de Girona

Del 13 al 22 de març, s’han programat una vintena d’activitats obertes a la ciutadania, adreçades especialment als veïns i veïnes de l’Esquerra del Ter

Girona celebrarà enguany la desena edició de la Setmana de la Felicitat sota el lema “Jugar em fa feliç”, amb una vintena d’activitats programades obertes a la ciutadania i adreçades, especialment, als veïns i veïnes de l’Esquerra del Ter. La programació d’actes començarà demà, dimecres 13 de març, amb un campionat de Kubb, els escacs dels víkings, i s’allargarà fins al dia 22. 

Les propostes de joc seran les protagonistes de la setmana, amb una matinal de jocs el diumenge 17 de març, un taller de jocs de paper o un espai de jocs en família. Una caminada entre infants de 3 a 5 anys de les escoles de Domeny i Taialà amb diversos grups de gent gran; una xerrada a càrrec del personal d’El Celler de Can Roca titulada “Cuinem jugant? Juguem cuinant?”; una hora del conte; un taller sobre “El joc de la vida” al Centre Joan Suñer, i diverses exposicions completaran la programació d’aquest any.  

El 2012 l’Assemblea General de les Nacions Unides va proclamar el 20 de març com el Dia Internacional de la Felicitat per reconèixer la rellevància de la felicitat i el benestar com a aspiracions universals dels éssers humans i la importància de la seva inclusió en les polítiques dels governs. El regne asiàtic de Bhutan, des dels anys 70, mesura els nivells de felicitat dels seus habitants i considera aquest sentiment més important que el producte interior brut.

Des del 2014, a proposta del CAP Dr. Joan Vilaplana, diferents serveis, associacions i grups del Sector de l’Esquerra del Ter i de Sant Gregori es van sumar a aquesta iniciativa inspirats per la recomanació del Dr. Figueres que “ser optimista i feliç, genera salut” i any darrere any s’ha seguit treballant aquesta fita.

Les activitats estan organitzades per l’Ajuntament de Girona, a través del Centre Cívic Ter, els Serveis Bàsics d’Atenció Social de Taialà i la Biblioteca Antònia Adroher, juntament amb l’Equip d’Atenció Primària del CAP Joan Vilaplana i diversos serveis i associacions de l’Esquerra del Ter.

Es pot consultar tota la informació sobre la Setmana de la Felicitat al web https://web.girona.cat/setmanadelafelicitat 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.