Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Barri Vell tornarà a acollir la diada de Sant Jordi a Girona

L’Ajuntament ha pres aquesta decisió d’acord amb la demanda dels gremis de llibreters i floristes de la ciutat.

Girona tornarà a celebrar la diada de Sant Jordi al Barri Vell després de tres anys de fer-ho a la Devesa a conseqüència de les mesures de prevenció contra la COVID-19. L’Ajuntament de Girona ha pres aquesta decisió d’acord amb la demanda dels gremis de llibreters i floristes de la ciutat.

A la plaça de Catalunya s’hi instal·laran les parades de llibres i flors, mentre que les entitats sense ànim de lucre i els centres escolars s’ubicaran entre la Rambla, el pont de Pedra, el carrer de Santa Clara i el carrer Nou. 

Amb aquesta mesura s’esponjarà l’espai de les parades, que permetrà gaudir de la jornada amb menys aglomeracions i afavorir així l’activitat dels professionals en un dia clau per al sector. L’ampliació als carrers de Santa Clara i Nou impulsarà també l’activitat dels comerços locals i reforçarà la seguretat i el control dels fluxos de persones. 

“Sant Jordi torna al Barri Vell amb nous espais que ens permeten mantenir el millor que ens oferia la Copa, que és guanyar més superfície per a les parades i els visitants, i fer realitat la voluntat dels professionals i dels veïns de recuperar el centre com a escenari d’una diada tan celebrada”, ha explicat la vicealcaldessa i regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Gemma Geis i Carreras. 

Per altra banda, el termini per a presentar instàncies per a instal·lar parades a la fira-mercat de Sant Jordi estarà obert fins al pròxim 12 de març. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.