Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Punts liles a les Fires de Girona 2023

L'Ajuntament de Girona vetllarà per fer de les Fires un espai segur i lliure per això comptarà amb un punt lila familiar a la Copeta i al Parc del Migdia, un espai dirigit a famílies i criatures per sensibilitzar davant les violències masclistes i LGTBI-fòbiques.

Enguany hi haurà també un Punt Lila a la Copeta i al parc del Migdia que serà dirigit a les famílies i criatures per tal de visibilitzar i entendre les diversitats a través del joc. Un punt lila familiar, dinamitzat per La Tribu Juganera, que posarà la mirada en les violències més enllà dels espais d’oci nocturn per oferir un abordatge col·lectiu i comunitari per combatre-les i erradicar-les. 

Aquest punt estarà actiu el dimecres 1 de novembre al matí al concert de la Copeta i, a la tarda, al concert que tindrà lloc al parc del Migdia. El diumenge 5 de novembre al matí també serà en aquest mateix parc, en el marc de la trobada gegantera.

En paral·lel, es manté el Punt Lila de l’esplanada de la Copa durant 7 nits, de les 22.30 a les 5 h. Es tracta d’un espai d’informació, sensibilització i seguretat per a noies i persones LGTBI en cas d’assetjament o agressió masclista, que serà gestionat per la Cooperativa Doble Via. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.