Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona habilitarà 18 col·legis electorals amb 104 meses per a les eleccions municipals d’aquest diumenge

Un total de 68.515 persones residents a la ciutat poden votar en aquests comicis

Imatges de la preparació del Palau de Fires com a col·legi electoral

L’Ajuntament de Girona habilitarà 18 col·legis electorals amb 104 meses per a les eleccions municipals d’aquest diumenge, dia 28 de maig. Un total de 68.515 persones residents a la ciutat poden votar en aquests comicis. Aquest matí han començat els treballs de preparació dels diferents punts de votació, els quals s’allargaran fins demà. 

Com a novetat, respecte a les últimes eleccions catalanes celebrades el febrer de 2021, les meses de l’Auditori s’han traslladat al Palau de Fires, i les escoles de Taialà i Pla de Girona tornaran a ser seus després que quedessin substituïdes pel Pavelló Municipal Girona - Fontajau i pel Complex Esportiu Palau, respectivament. 

Per a la celebració de les eleccions municipals, hi haurà 38 persones porteres que s’encarregaran principalment de l’obertura dels col·legis electorals i del bon funcionament d’aquests. També s’han mobilitzat 42 representants de l’administració que tenen com a funció transmetre les dades oficials de les eleccions. 

D’altra banda, cal destacar que durant la jornada de diumenge estarà oberta, de les 9 a les 20 h, l’Oficina d’Assistència en Matèria de Registre (OAMR) de l’Ajuntament de Girona per atendre qualsevol dubte referent als comicis. També estarà operatiu el telèfon d’informació ciutadana (972 419 010). A més, s’ha habilitat una web amb informació sobre les eleccions municipals i els punts de votació perquè la ciutadania pugui consultar a on ha d’anar a votar.

Pel que fa a la cobertura informativa, Girona FM, la ràdio municipal de la ciutat, oferirà un programa especial a partir de les 21 h, un cop hagin finalitzat les votacions, amb connexions en directe des de les seus dels partits polítics i realitzarà un seguiment dels resultats. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.