Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona augmentarà un 9% les places d’I2 de les escoles bressol municipals el curs vinent

Les preinscripcions per a les llars d’infants públiques de la ciutat es faran entre el 8 i el 19 de maig.

L’Ajuntament de Girona, des del mes de febrer, està treballant per augmentar les places d’I2 de les escoles bressol municipals de cara al curs vinent. El consistori vol incrementar l’oferta educativa per als infants nascuts el 2021 amb la voluntat de donar major resposta a la demanda de sol·licituds en aquesta franja d’edat, on l’escolarització és gratuïta per a les famílies des d’aquest curs escolar. 

Amb aquest augment, la Xarxa d’Escoles Bressol Municipals incrementarà un 9% l’actual oferta. Amb l’objectiu de mantenir l’atenció personalitzada dels infants i famílies, la proposta no modifica el nombre màxim de nens i nenes per aula establert al projecte marc de les escoles bressol municipals.

Aquesta actuació és una oportunitat per fomentar un major equilibri territorial de l’oferta d’I2 i és, alhora, una oportunitat també per fomentar la igualtat d’oportunitats en l’educació a la ciutat”, ha ressaltat el regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran, que ha remarcat que “aquest augment del 9% és el primer pas per a seguir ampliant places i noves escoles bressol per donar resposta a l’alta demanda d’escolarització en aquesta etapa”.  La proposta afectarà l’oferta de les escoles bressol L’Olivera, El Punt, El Tren i La Baldufa.
  
Algunes de les places que es volen augmentar estan supeditades a la modificació del conveni de creació de l’escola amb el Departament d’Educació. És per aquest motiu que des d’aquest mes de març, el Servei d’Educació està treballant en els tràmits pertinents per a sol·licitar l’ampliació de places amb el negociat de centres de la Direcció General de Centres Públics del Departament d’Educació. 

Les preinscripcions per a les escoles bressol i llars d’infants públiques de la ciutat es faran entre el 8 i el 19 de maig.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.