Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament lliura la recaptació solidària de la 17a Cursa de Sant Silvestre a la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer

En l’esdeveniment esportiu es van recollir un total de 2.000 euros que es destinaran a la campanya “Nassos contra el càncer”

Fotografia de l’entrega del xec d’avui

El regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran, acompanyat de la presidenta del Club Atletisme Girona, Marti Valverde, i dels membres de la Junta del Club Atletisme Girona Toni Bautista i Xicu Espigulé, ha lliurat aquest migdia la recaptació solidària de la darrera edició de la Cursa de Sant Silvestre a la vicepresidenta de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC), Lluïsa Ferrer. La cursa està coorganitzada per l’Ajuntament de Girona i el Club Atletisme Girona.

En la 17a edició de l’esdeveniment esportiu, que va tenir lloc el passat 31 de desembre, es van recollir un total de 2.000 euros provinents de l’euro solidari de cada inscripció. Cal recordar que aquesta darrera edició va batre rècord de participació, amb 2.000 persones participants a la cursa d'adults i 300 a la Mini Sant Silvestre.

L’import recaptat es destinarà a la campanya “Nassos contra el càncer” de la FECEC per lluitar contra la malaltia i promoure hàbits de vida saludables. La FECEC està integrada per diverses entitats que lluiten contra el càncer a Catalunya, entre les quals hi ha la Fundació Oncolliga Girona.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.