Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El rodatge de la sèrie “Mrs. Davis” comportarà diverses afectacions al Barri Vell la setmana vinent

Es tallarà de forma intermitent la circulació de vehicles i vianants des del dimecres 16 fins al dissabte 19, entre 8 i 20 h, a l’entorn de la Catedral i la plaça de Sant Domènec.

El rodatge de la nova sèrie de televisió Mrs. Davis, que inclou diverses localitzacions a la ciutat, comportarà afectacions al trànsit a la zona del Barri Vell la setmana vinent. A més, també serà necessari apagar, de forma puntual, l’enllumenat públic de les escales de la Catedral, la plaça dels Lledoners i el carrer dels Alemanys el dijous 17 i el dissabte 19. 

Pel que fa al trànsit, hi haurà talls intermitents a la circulació de vehicles i vianants des del dimecres 16 fins al dissabte 19, entre les 8 i les 20 h, a la plaça de la Catedral i la pujada de la Catedral, entre el portal de Sobreportes i la plaça dels Lledoners; a la plaça dels Apòstols; al carrer del Bisbe Cartanyà; al passeig Arqueològic; a la plaça dels Lledoners, i a la plaça de Sant Domènec.

En relació amb els aparcaments, per motius del rodatge i la logística que comporta, se senyalitzaran temporalment reserves d’espai en diversos punts del Barri Vell i a les afores de la ciutat. Així doncs entre, els dies 14 i 19 de novembre hi haurà reserves d’espai senyalitzades amb indicacions de dia i hora als espais de l’entorn del Barri Vell següents: la pujada de la Catedral; el carrer dels Manaies; la plaça dels Apòstols; la pujada de Sant Feliu; la plaça de Sant Domènec, i la plataforma del Galligants al carrer de Bellaire.

La zona d’aparcament de Ferrater i Mora se senyalitzarà per ús exclusiu de vehicles amb distintius autoritzats del Barri Vell.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.