Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Oberta la convocatòria del Concurs de Fotografia Solidària 2021

L’objectiu de la iniciativa és sensibilitzar la ciutadania sobre temàtiques relacionades amb la cooperació al desenvolupament

Darrera fotografia guanyadora del concurs, de l’autora Laura Quintana García

L’Ajuntament de Girona ha convocat una nova edició del Concurs de Fotografia Solidària, que té per objectiu donar a conèixer la situació i condicions de vida de la població de països desafavorits de diferents parts del món, i fer-les visibles a través de la fotografia, per tal de sensibilitzar i crear consciència crítica entre la ciutadania gironina. La convocatòria d’aquest any ja està oberta, i hi ha temps fins al 15 de setembre per presentar les il·lustracions. 

“Aquest concurs és una activitat plenament consolidada entre les diferents accions que fem des de l’Ajuntament per conscienciar el conjunt de la ciutadania a favor de la cooperació al desenvolupament. Són imatges que sempre tenen molta força, i que precisament transmeten aquesta necessitat de reduir les desigualtats entre països que existeix avui al món”, afirma la regidora de Drets Socials i Cooperació de l’Ajuntament de Girona, Núria Pi.

El tema de les fotografies participants haurà d’estar lligat a la sensibilització per al desenvolupament i abordar temàtiques com les desigualtats nord-sud, la interculturalitat, les condicions de vida o el paper de la dona en els països empobrits. La imatge guanyadora rebrà un premi en metàl·lic de 360 euros.

La fotografia premiada podrà ser utilitzada per a la difusió d’activitats de la Unitat de Cooperació de l’Ajuntament de Girona per part dels diversos actors de la cooperació gironina, i les fotografies presentades també podran ser usades per l’Ajuntament de Girona a l’hora de crear documentació gràfica per a publicacions o material digital, segons s’especifica a les bases del concurs.

Trobareu tota la informació del concurs al següent enllaç

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.