Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona convoca el 9è concurs d'Instagram #ViulaLlum 2020

En aquesta edició, com a novetat, hi ha un premi a la millor imatge del comerç local per tal de promoure i donar suport al sector

L’Ajuntament de Girona convoca la 9a edició del concurs d’Instagram #ViulaLlum 2020 amb motiu de les festes nadalenques. Totes les persones que vulguin participar-hi han de penjar una imatge a la plataforma, del 14 de desembre de 2020 al 7 de gener de 2021, i etiquetar la publicació amb #ViulaLlum. Enguany, com a novetat, hi ha un premi a la millor imatge del comerç local per tal de promoure i donar suport al sector. 

L’objectiu del concurs és dinamitzar i promoure el Nadal i les activitats nadalenques a la ciutat; donar visibilitat als comerços i productes locals al llarg de les festes; així com fomentar la participació de la ciutadania en aquestes dates. La finalitat del concurs és seleccionar les millors fotografies que representin el Nadal a la ciutat per tal d’il·lustrar les festes a Girona.

Concretament, el concurs ha començat avui a les 00.00h i acabarà el dijous dia 7 de gener de 2021 a les 23.59h. Entraran a concurs totes aquelles fotografies publicades al mur o feed d’Instagram amb l’etiqueta #ViulaLlum. El motiu pot ser qualsevol que estigui relacionat amb el Nadal a la ciutat de Girona. 

El concurs consta de tres categories: la millor fotografia d’ambient nadalenc (com ara d’enllumenat nadalenc, de mercats o de retrats que il·lustrin l’esperit de Nadal); la millor imatge de Reis (de l’arribada dels Reis de l’Orient a la ciutat o de qualsevol activitat o treball manual relacionats amb els Reis); i, com a novetat d’aquesta edició, la millor imatge del comerç local (sigui dels aparadors, establiments o productes del comerç local). Les millors imatges seran escollides segons el criteri del jurat i totes les fotos hauran de seguir els requisits presents en les bases

Pel que fa als premis, la millor imatge del comerç local es premiarà amb un dinar en un restaurant de la ciutat, una visita guiada als comerços emblemàtics de Girona i el lloguer d’una cargobike elèctrica durant 2h per fer compres pel municipi i carregar les compres. El guanyador o guanyadora de la millor fotografia d’ambient nadalenc obtindrà un dinar per a quatre persones en un restaurant de la ciutat. I, finalment, la millor imatge de Reis es premiarà amb un berenar en un establiment de restauració i entrades per a tres museus de la ciutat: el Museu d’Història de Girona, el Museu d’Història dels Jueus i el Museu del Cinema. A més, les fotografies premiades de totes les categories s’inclouran al llibret de la programació de Nadal 2021-22 de l’Ajuntament de Girona.

Més informació
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.