Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2020

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona convoca una nova edició del Concurs de Fotografia Solidària

L’objectiu de la iniciativa és sensibilitzar la ciutadania sobre temàtiques relacionades amb la cooperació al desenvolupament

L’Ajuntament de Girona ha convocat una nova edició del Concurs de Fotografia Solidària, que té per objectiu sensibilitzar la ciutadania sobre temàtiques relacionades amb la cooperació al desenvolupament. La tasca sensibilitzadora i educativa es vol aconseguir mitjançant la creació d’un fons documental amb imatges de qualitat per fer difusió de les activitats de la Unitat de Cooperació del consistori, com ara xerrades, exposicions i el Cicle de Cinema i Solidaritat que s’organitza cada any a Girona.

El tema de les fotografies participants haurà d’estar lligat a la sensibilització per al desenvolupament i abordar temàtiques com les desigualtats nord-sud, la interculturalitat, les condicions de vida o el paper de la dona en els països empobrits. La fotografia guanyadora rebrà un premi en metàl·lic de 360 euros, destinat a la compra de material fotogràfic.

La fotografia premiada podrà ser utilitzada per a la difusió d’activitats de la Unitat de Cooperació per part dels diversos actors de la cooperació gironina, i les fotografies presentades també podran ser usades per l’Ajuntament de Girona a l’hora de crear documentació gràfica per a publicacions o material digital, segons s’especifica a les bases del concurs.

La darrera edició de la iniciativa va tenir lloc el 2017 i aquest any s’ha reprès amb una convocatòria que ja és oberta i a la qual es podrà participar fins al 15 d’octubre. Trobareu tota la informació del concurs al següent enllaç
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.